מכבי תל אביב תכריז בקרוב כי קני מילר יהיה המאמן הראשי של הקבוצה בעונה הבאה. הסקוטי הגיע למועדון במהלך העונה כחלק מהצוות של רוני דיילה, אך בעקבות הפרשה שהובילה להזזתו של הנורבגי מהתפקיד, מילר אימן את הקבוצה בחלק האחרון של העונה. כעת, המינוי הזמני הפך לקבוע.
במועדון החלו לעבוד עוד לפני ההכרזה הרשמית על מילר. המאמן מעריך מאוד את דור פרץ, מבין את השפעתו המקצועית ובחדר ההלבשה, ומתעקש על הישארותו - בעיקר לאור העובדה שטרם הגיע חיזוק משמעותי.
מכבי תל אביב הגישה הצעה משודרגת לפרץ, שייתכן ותסלול את דרכו להארכת חוזה במועדון. ההצעה מבוססת על שכר בסיס של כ-450 אלף יורו ובונוסים המוערכים בכ-200 אלף יורו, ובמועדון מצפים לראות את השחקן כבר מחר באימון הפתיחה של העונה.
באשר לאלי דסה, בקבוצה היו מאוד שמחים לראות את המגן חוזר לקדנציה נוספת במועדון. הדברים תלויים כרגע במגן של נבחרת ישראל וברצון שלו לשוב בארץ.
בנוגע לגזרת הזרים, במועדון מחפשים חיזוק למספר רב של עמדות - בלם, מגן ימני ושמאלי, קשרים 6 ו-8 וגם חלוץ. לאור מצבת הזרים המלאה, לא יהיה ניתן להתקדם באף אחת מהגזרות ללא עזיבה של אחד הזרים.
הייטור וקרווין אנדרדה כבר מחפשים קבוצות מעבר לים. גם יון ניקולאסקו, שהחמיץ את רוב העונה בשל פציעה, צפוי לעזוב.
המשימות הראשונות של קני מילר
המנהל המקצועי החדש סטיב ואנהרן שוחח בשבוע שעבר עם מילר בנוגע למשרה. זאת בעקבות הקשיים במציאת מאמן זר. בתקופה הקצרה שלו על הקווים, מילר הוביל את הצהובים לזכייה בגביע המדינה עם 1:2 על הפועל באר שבע בגמר בטדי.
המשחק הראשון של מילר בתפקיד יהיה מול אותה באר שבע, כבר ב-12 ביולי. לאחר מכן יחל את המסע האירופי בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית, מול המנצחת מהסיבוב הראשון בין שריף טיראספול המולדבית לאלומיני הסלובנית.

