"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשני מיליון יורו לעונה: הקבוצה החדשה של ז'רקו לאזטיץ'

הסרבי שפוטר ממכבי תל אביב ימונה למאמן אל טהאוון מהליגה בערב הסעודית • הוא דרש להביא איתו את כל הצוות המקצועי שלו ויקבל חופש פעולה מוחלט בבניית הסגל • "היה על הכוונת של מועדונים מכובדים באירופה, אבל זו הצעה שאי אפשר לסרב לה"

,עודכן
0השמעה
ז'רקו לאזטיץ'. צילום: אלן שיבר

ז'רקו לאזטיץ'סיכם את תנאיו כמאמן אל טהאוון מהליגה הבכירה בערב הסעודית. המאמן הסרבי פוטר ממכבי תל אביב לפני כחמישה חודשים ומאז חיכה לתפקיד הבא - אותו, כך נראה, מצא עכשיו בדמות חוזה עתק במועדון ממדינת המפרץ, בה משחקים כמה מהכוכבים הגדולים.

לאזטיץ' צפוי להרוויח כשני מיליון יורו לעונה, יותר מפי שניים משכרו אצל הצהובים, והוא אמור להוביל פרויקט ארוך טווח. השם המוכר ביותר בסגל הוא מוסה בארו, כוכב נבחרת גמביה, ששיחק בעבר בסרייה א'. גם מרין פטקוב הבולגרי משחק בקבוצה, אחרי שהוזכר כמועמד למכבי חיפה.

"מצפה ללאזטיץ' פרויקט שאפתני", ניתחו ברוסיה. "הוא היה על הכוונת של כמה מועדונים מכובדים באירופה, אך ההצעה מסעודיה הייתה כזו שאי אפשר לסרב לה. הנהלת המועדון הראתה רצון עצום להביא את המאמן, שיקבל חופש מוחלט בבניית הסגל".

דראזן בוליץ' וז'רקו לאזטיץ',צילום: אלן שיבר

לאזטיץ' עצמו דרש שכל הצוות המקצועי שלו יגיע איתו לערב הסעודית, ולאחר שהמועדון הסכים לתנאי - וגם הבטיח למעטפת של המאמן שכר גבוה - העסקה נסגרה. לפי הדיווח לאזטיץ' יקבל "לפחות חיזוק מוכח אחד מסרביה", כשהנושא הוכנס בסעיף מיוחד בחוזה.

הסרבי הגיע למכבי ת"א בקיץ 2024 במקומו של רובי קין. בעונה הראשונה זכה באליפות ובגביע הטוטו ובעונה השנייה העפיל פעם שנייה ברציפות לליגה האירופית, אלא שרצף תוצאות שלילי הוביל לפיטוריו בסופו של דבר בינואר האחרון. במקומו מונה רוני דיילה, שבהמשך הוחלף בעוזרו קני מילר.

ז'רקו לאזטיץ' עם אלעד מדמון ואיתמר נוי,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ג'ק אנגלידיס בהשקת המדים של מכבי תל אביב // ניצן פלד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר