"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לגיונר בכיר קיבל הצעה: מכבי תל אביב מאיצה את תוכנית הרכש
סטיבן ואנהרן הוצג באופן רשמי כמנהל המקצועי החדש • על הפרק: צירוף של לפחות ארבעה זרים • הצהובים כבר פנו לאלי דסה, ונערכים למכירה של טייריס אסנטה ורוי רביבו • וגם: איזה מאמן הבלגי עומד לחפש?
סטיבן ואנהרן. צילום: facebook.com/etofcgyor
חשיפת "היום"

לגיונר בכיר קיבל הצעה: מכבי תל אביב מאיצה את תוכנית הרכש

סטיבן ואנהרן הוצג באופן רשמי כמנהל המקצועי החדש • על הפרק: צירוף של לפחות ארבעה זרים • הצהובים כבר פנו לאלי דסה, ונערכים למכירה של טייריס אסנטה ורוי רביבו • וגם: איזה מאמן הבלגי עומד לחפש?

ניצן פלד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סטיבן ואנהרן הוצג הבוקר רשמית כמנהל המקצועי החדש של מכבי ת״א,כפי שנחשף ב"היום", ובקבוצה כבר החלו לעבוד על בניית הסגל ומחפשים שחקנים זרים כמעט בכל העמדות.

עד להצטרפותו הרשמית של ואנהרן, ג׳ק אינגלידיס ניהל את מערך הרכש ואת הקשר עם הסוכנים, כשהעמדות שבהן מתמקדים כרגע הן: בלם, מגן ימני, מגן שמאלי ושחקן כנף. במכבי ת״א כבר פנו לאלי דסהבתקווה שיאייש את עמדת המגן הימני, ובמקביל מחפשים אופציות לשחקן זר באותה עמדה.

בנוסף, בקבוצה כבר משלימים עם עזיבתו הצפויה של טייריס אסנטה ונערכים גם למכירתו של רוי רביבו, תוך חיפוש שחקנים מתאימים שימלאו את מקומם. ואנהרן יצטרך להכריע לגבי לא מעט שחקנים זרים, בהם אמיר סהיטי, סיסוקו, הייטור ואנדרדה, שלגביהם קיימת אי־ודאות וחלקם לא צפויים להמשיך.

בנוסף, הוא יצטרך להכריע בכמה סוגיות בוערות נוספות, ובהן הארכת חוזהו של דור פרץ ומכירתו האפשרית של עידו שחר לפרנצווארוש.

אלי דסה, צילום: רויטרס

"זכות גדולה עבורי להצטרף למכבי ת"א"

מנכ"ל מכבי ת"א, ג'ק אנגלידיס, אמר: "אנו שמחים לצרף את סטיבן למכבי תל אביב. סטיבן מביא ניסיון רב ממגוון מועדוני כדורגל ברחבי אירופה. אנו בטוחים כי הידע ויכולות המנהיגות שלו יתרמו לשאיפות של המועדון."

לאחר החתימה אמר ואנהרן: "זו זכות גדולה עבורי להצטרף למועדון בעל היסטוריה, שאיפות ומסורת כמכבי תל אביב. מהשיחות שקיימתי עם ההנהלה הבכירה של המועדון היה ברור לי כי אנו חולקים את אותו חזון ואת אותה שאיפה לבנות עתיד תחרותי חזק. אני נרגש לעבוד עם כולם ומצפה לתרום להגשמת המטרות של מכבי בשנים הבאות".

סטיבן ואנהרן (מימין), צילום: אינסטגרם

לא מחפש מאמני כוכבים

לגבי עמדת המאמן, ואנהרן נוטה להעדיף מאמנים שמוכנים לעבוד לצד מנהל מקצועי דומיננטי, כאלה שמקדמים שחקנים צעירים. הוא פחות מחפש "מאמני כוכבים" ויותר אנשי מערכת.

ואנהרן מאמין במבנה מקצועי שבו המנהל המקצועי הוא בעל ההשפעה המשמעותית על התוויית הדרך המקצועית של המועדון, בעוד המאמן מתמקד בעיקר באימון הקבוצה, בפיתוח שחקנים ובהיבטים הטקטיים, בדומה לגישה שבה נקטה מכבי חיפה בשנים האחרונות. המאמנים המזוהים עם שיטת העבודה שלו מתאפיינים בכדורגל התקפי ובלחץ גבוה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
סטיבן ואנהרן (מימין), צילום: Eto FC
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...