מכבי תל אביב ממשיכה לחפש את המנהל המקצועי הבא שלה לאחר הפרידה מבן מנספורד. ל"היום" נודע לראשונה כי אחד המועמדים הוא המנהל המקצועי של גיור ההונגרית, סטיבן ואנהרן, שכבר ערך שיחה עם נציג הבעלים ג'ק אנגלידיס.
רק אתמול פורסם שהמגעים עם מינדאוגס ניקוליצ’יוס כרגע תקועים וללא התקדמות כיוון שהמנהל המקצועי ממתין להצעות טובות יותר ומכוון ל- MLS, במכבי ת״א לא מבזבזים זמן וכבר התחילו לחפש את המועמד הבא לתפקיד.
ואנהרן, שמשמש כספורט דירקטור בקבוצת גיור ההונגרית, צבר ניסיון רב לאורך הקריירה בתחומי הסקאוטינג, גיוס השחקנים והניהול המקצועי במועדונים שונים באירופה, בהם שפילד יונייטד האנגלית, בירסחוט הבלגית ואולימפיאקוס היוונית.
בנוסף, עבד לצד המאמן בסניק האסי במספר תחנות בקריירה שלו. ואנהרן נחשב לאיש מקצוע שמגיע מעולמות איתור הכישרונות, ניתוח הנתונים ובניית אסטרטגיית רכש, עם דגש על פיתוח סגלים והובלת תהליכים מקצועיים ארוכי טווח במועדונים.

