"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי מופע האימים: שוער הפועל באר שבע קיבל מסר לא צפוי

ניב אליאסי חזר לשער ב-5:2 מול מכבי חיפה ורשם יכולת ירודה • שוער העבר דודו אוואט תמך: "בא לי לתת לך חיבוק, ימים כאלה הם חלק מהדרך של כל שוער גדול" • הלדר לופס מחוץ לגמר הגביע?

,עודכן
0השמעה
ניב אליאסי ואופיר מרציאנו. צילום: אלן שיבר

הפועל באר שבע לא נתנהלתבוסה 5:2 בידי מכבי חיפהאמש (שבת) בטרנר לקלקל אתחגיגות האליפות שלה.ולמרות זאת, אם יש שחקן אחד מהאלופה שלבטח סיים את הערב הזה די מתוסכל, זהו ניב אליאסי.

השוער שאיבד במהלך הפלייאוף העליון את אפודת השוער הראשון לאופיר מרציאנו קיבל מרן קוז'וך הזדמנות, ככל הנראה במסגרת חלוקת הכוחות לפני גמר גביע המדינה מול מכבי תל אביב ביום שלישי. אלא שאליאסי סיפק מופע אימים והיה אשם בחלק מהספיגות. בעקבות ההופעה, השוער זכה לתמיכה מכיוון לא צפוי.

ניב אליאסי,צילום: אלן שיבר

דודו אוואט, אחד מגדולי השוערים בתולדות הכדורגל הישראלי, פנה לרשתות החברתיות כדי להעביר מסר לאליאסי בן ה-24: "ניב אליאסי, בא לי פשוט לתת לך חיבוק. תרים את הראש. אתה שוער ענק וימים כאלה הם חלק מהדרך של כל שוער גדול".

אליאסי ערך 23 הופעות העונה בליגת העל, כמעט פי 2 ממרציאנו, אבל ההופעה שלו אתמול הייתה הראשונה אחרי שישה משחקים רצופים על הספסל. באר שבע צברה נקודה אחת בשלושת המשחקים האחרונים עם אליאסי, ולעומת זאת בששת המשחקים האחרונים עם מרציאנו היא שמטה שתי נקודות בלבד.

ניב אליאסי, מתן בלטקסה ומיגל ויטור,צילום: אלן שיבר

בתוך כך, האלופה איבדה אמש את הלדר לופס שנפגע בשריר הירך האחורי והוא בספק גדול לגמר הגביע. המגן הפורטוגלי חזר להרכב פחות משבועיים אחרי שנפצע מול בית"ר ירושלים, אך נגד החיפאים הוא נפצע בשנית והוחלף במחצית הראשונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקני הפועל באר שבע חוגגים אליפות עם רן קוז'וך / ניצן פלד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר