עבדולאי סק נפרד ממכבי חיפה. צילום: מאור אלקסלסי

יגיע מחליף לעבדולאי סק? התוכנית של מכבי חיפה להגנה

נועם שטייפמן נמצא בתוכניות של המועדון והרצון הוא להשאיר גם את ליסב עיסאת • יחד עם שון גולדברג, השלושה יהיו הבסיס של הירוקים, שבוחנים גם להשקיע סכום גדול בזר

[object Object]

במכבי חיפה בונים את קו ההגנה לעונה הבאה עם דגש על שחקני בית ואופציות קיימות בסגל, כאשר נועם שטייפמן נמצא בתוכניות המועדון וגם הרצון הוא להשאיר את ליסב עיסאת. יחד עם שון גולדברג, השלושה מיועדים להיות השלישייה המובילה במרכז ההגנה.

פדראו צפוי לפתוח את האימונים עם הקבוצה, אך במועדון מעריכים כי עתידו אינו ודאי וספק אם ימשיך בעונה הקרובה. אלעד אמיר הצעיר שנפצע פעמיים במהלך החודשיים האחרונים וסיים את העונה, צפוי לחזור לפתיחת האימונים של העונה הבאה וגם הוא ילקח בחשבון.

במקביל, מתקיימת התלבטות מקצועית במכבי חיפה האם להשקיע סכום משמעותי בצירוף בלם זר נוסף, או להמשיך עם הקו הנוכחי של שחקני הבית ולתת להם להוביל את החלק האחורי לאורך העונה.

נועם שטייפמן (משמאל) עורך בכורה במכבי חיפה נגד עירוני טבריה, צילום: ברני ארדוב

הפרידה מהבלם הסנגלי

אתמול (שלישי) בניצחון על הפועל ת"א הקבוצה והאוהדים נפרדו מעבדולאי סק שיעזוב אחרי 4 שנים. בקיץ הקרוב סק יחפש קבוצה חדשה. הפועל באר שבע גיששה וכך גם גזיאנטפספור הטורקית, אבל הסנגלי ממתין לאחר המונדיאל בו ישתתף כדי לקבל החלטה. הדרישה לחוזה לשנתיים הוא דבר שחשוב לו וזו גם הסיבה העיקרית שבגינה לא ימשיך בחיפה.

למעשה, לו סק היה נענה להצעת חיפה לחתום לעונה אחת, הוא היה ממשיך בכרמל לפחות עוד שנה. אבל זה לא קורה והמנהל המקצועי ליאור רפאלוב הודיע לו כי הצדדים ייפרדו בצורה מכובדת בקיץ הקרוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עבדולאי סק נפרד ממכבי חיפה, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...