הפועל תל אביב שלחה מכתב לאיגוד השופטים בבקשה שלא לשבץ את השופט אביב קליין למשחקיה, כך הודיעה הקבוצה. קליין היה השופט ב-1:0 של האדומים לבית"ר ירושלים אמש (רביעי), שם הורחק אל ים קנצפולסקי במהלך המחצית הראשונה בכרטיס אדום ישיר ובנוסף, על פי הטענות אמש, לא נשלף כרטיס צהוב שני לבריאן קרבאלי.
בהודעת המועדון נכתב: "״שגיאותיו החוזרות במשחקי הקבוצה העונה יוצרות תחושה קשה ופוגעות באופן מהותי באמון הבסיסי הנדרש בין המועדון לבין מערכת השיפוט. מעבר לעצם הטעויות המקצועיות, אופן קבלת ההחלטות והאופן בהן הן חוזרות, מייצרות מראית עין בעייתית וריח רע שאינם יכולים להתקבל כמובן מאליו מבחינתנו.
"אנו מכבדים את מוסד השיפוט ואת המורכבות הרבה הכרוכה בתפקיד, אולם דווקא בשל כך מצופה מאיגוד השופטים לפעול בנחישות כאשר נוצר מצב הפוגע באמון הציבור, השחקנים ואנשי המועדון בהוגנות ההליך הספורטיבי. לאור האמור, אנו דורשים כי השופט אביב קליין לא ישובץ למשחקי הקבוצה לאלתר״.
גם מאמן הקבוצה, אליניב ברדה, התייחס לשיפוט לאחר המשחק: "האדומים שלנו? אני לא חושב שזה אחריות של שחקנים, היד נגדנו הייתה קלה מאוד על ההדק השנה. זה אדום שבאנגליה וספרד לא מתערבים, השופט הוציא צהוב, השחקן חזר לשחק אחרי שנייה. אבל לא בגלל האדום הפסדנו. היינו טובים יותר ב-10 שחקנים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

