שחקני בני ריינה חוגגים עם ויטאלי דמשקאן. צילום: מאור אלקסלסי

גם הפסקת חשמל ארוכה לא עצרה את בני ריינה - שגברה 0:2 על בני סכנין

אירוע חריג התרחש בדוחא • כשהאורחת הייתה ביתרון של שער אחד, האצטדיון החשיך כולו - והמשחק נעצר למשך דכות ארוכות • למרות זאת, ליאור ראובן וחניכיו השיגו ניצחון משמעותי שקירב אותם לקו האדום • ויטאלי דמשקאן (12') ומוחמד שכר (90+3') כבשו • מכבי נתניה גברה 0:1 על הפועל ירושלים, שהסתבכה

אירוע שלא קורה בכל יום. בני סכנין אירחה הערב (שני) את בני ריינה במסגרת המחזור ה-30 בפלייאוף התחתון, כאשר בדקה ה-73 וכשהיא בפיגור 1:0 - החשמל באצטדיון דוחא נפל והמשחק נעצר לדקות ארוכות. לבסוף הוא חודש, והאורחת אף כבשה שער נוסף בדרך ל-0:2 משמעותי.

המשחק נפתח עם שער של החלוץ המולדבי הלוהט ויטאלי דמשקאן, שהעלה את האורחת ל-0:1 עם נגיחה עוצמתית לאחר הרמה של מוחמד שכר (12') . השחקן שבישל היה גם זה שקבע את תוצאת הסיום עם שער נוסף בדקה ה-93, אחרי שהמשחק חודש מהפסקת החשמל.

בעקבות הניצחון, בני ריינה המשיכה במסע ההיחלצות המדהים שלה, כשהיא ניצחה שלושה מארבעת משחקי הליגה האחרונים שלה. במאזנה כעת 21 נקודות, מרחק של ארבע נקודות בלבד ממ.ס אשדוד והפועל ירושלים, להן 25 נקודות - כשנותרו עוד שלושה מחזורים לסיום העונה בפלייאוף התחתון.

ויטאלי דמשקאן בטירוף, צילום: מאור אלקסלסי

מכבי נתניה - הפועל ירושלים 0:1

למרות שהיא נלחמת על ההישארות שלה בליגת העל, ולמרות שהיא הייתה ביתרון מספרי מהדקה ה-23 בעקבות כרטיס אדום של עזיז אאוטרה ששלח מרפק לפני של סוטאריו - החבורה מהבירה לא הצליחה להבקיע ונכנעה לשער גדול של מתאוס דאבו.

בעקבות ההפסד המאכזב, ליאור זדה וחניכיו נותרו צמודים לקו האדום, כשמ.ס אשדוד שמתחתיו מחזיקה באותו מספר נקודות כמו שלהם - 25, בעוד בני ריינה מחזיקה ב-21, כשנותרו עוד שלושה מחזורים לסיום העונה.

מתאוס דאבו מראה אהבה לקהל, צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני מכבי נתניה חוגגים, צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...