הפועל תל אביב נמצאת בתקופה הטובה ביותר שלה בשנים האחרונות, לאחר שהעפילה לפלייאוף העליון, תוך שהיא מציגה כדורגל אטרקטיבי והתקפי - אבל במועדון כבר חושבים על העונה הבאה.
ל"היום" נודע כי יונתן פרבר, שחקנה של הפועל חיפה שביצע פריצה משמעותית העונה, נמצא על הכוונת של האדומים, כשבין הצדדים כבר מתנהל מו"מ לקראת העונה הבאה. המטרה היא לצרפו לסגל כבר בקיץ הקרוב.
פרבר, קשר התקפי בן 24, מסיים את חוזהו בהפועל חיפה בתום העונה. האדומים מהכרמל הסתבכו במאבקי הירידה, ובכל מקרה השחקן טרם חתם על הארכת חוזה - וכעת מתבררת הסיבה. בעקבות הסיטואציה, אם יגיע להפועל ת"א זה יהיה בהעברה חופשית.
הקשר מציג עונת פריצה, כשהפך לשחקן הרכב בהפועל חיפה עם 24 הופעות, שני שערים ובישול עד כה. הוא החל את קריירת הבוגרים שלו במכבי קביליו יפו ובעונה שעברה שיחק בהפועל רעננה.

