"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אם רוי רביבו יעזוב: מכבי תל אביב סימנה שחקן מליגת העל | פרסום ראשון
המגן שמאלי שמבוקש באירופה תקופה ארוכה עשוי לעזוב - והצהובים הכינו תוכנית גיבוי לעיבוי הסגל • הם העבירו מסרים לרותם קלר, שרושם עונה מוצלחת במכבי נתניה • בעקבות כך ולמרות שהוא מכוון לחו"ל, הוא ממתין עם הארכת החוזה אצל היהלומים
רוי רביבו. צילום: אלן שיבר

אם רוי רביבו יעזוב: מכבי תל אביב סימנה שחקן מליגת העל | פרסום ראשון

המגן שמאלי שמבוקש באירופה תקופה ארוכה עשוי לעזוב - והצהובים הכינו תוכנית גיבוי לעיבוי הסגל • הם העבירו מסרים לרותם קלר, שרושם עונה מוצלחת במכבי נתניה • בעקבות כך ולמרות שהוא מכוון לחו"ל, הוא ממתין עם הארכת החוזה אצל היהלומים

ניצן פלדמיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רוי רביבו מבוקש באירופהכבר תקופה ארוכה, ובמקרה שיעזוב בקיץ הקרוב -מכבי תל אביבמכינה תוכנית גיבוי. ל"היום" נודע כי הצהובים העבירו מסרים לרותם קלר, המגן הישראלי השמאלי של מכבי נתניה שרושם עונה מוצלחת ומועמד לעיבוי הסגל.

בעקבות אותם מסרים ולאור העובדה שקלר מכוון לצאת לחו"ל, השחקן בן ה-23 ממתין כרגע עם הארכת חוזהו אצל היהלומים, כשהוא מעדיף לשמור על עצמו כשחקן חופשי כדי לאפשר מהלך גדול שכזה בקיץ.

בכל אופן, במידה ורביבו יעזוב את מכבי ת"א הקבוצה צפויה לצרף לפחות מגן ישראלי אחד בעמדה הזו.

המגן השמאלי של מכבי נתניה מציג עונה יציבה בליגת העל עם 28 הופעות בכל המסגרות, לצד שני שערים ושלושה בישולים. הוא מצא יציבות אחרי שנדד בלא מעט השאלות, החל מדיושג'ר (הונגריה), דרך חדרה ובני סכנין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רותם קלר. רושם עונה מוצלחת, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...