"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הספונסר של מכבי תל אביב נגד האקס שהגיע מהפועל: "זה לא צבא"
רן צדיקריו, מייסד קבוצת מוסד קפיטל, אחת מנותנות החסות של הצהובים, הגיב לדבריו של גילי ורמוט נגד חגיגת השער של סייד אבו פרחי ב-1:3 על מכבי חיפה: "כדורגל זה מופע לקהל, לא צבא. החגיגות זה חלק מהצבע של המשחק"
רן צדיקריו (מימין) עם בן מנספורד. צילום: מכבי ת"א
רכילות ספורט: אופסייד

הספונסר של מכבי תל אביב נגד האקס שהגיע מהפועל: "זה לא צבא"

רן צדיקריו, מייסד קבוצת מוסד קפיטל, אחת מנותנות החסות של הצהובים, הגיב לדבריו של גילי ורמוט נגד חגיגת השער של סייד אבו פרחי ב-1:3 על מכבי חיפה: "כדורגל זה מופע לקהל, לא צבא. החגיגות זה חלק מהצבע של המשחק"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחרי סערת חגיגת השער שלסייד אבו פרחיב-1:3 שלמכבי תל אביבעלמכבי חיפהביום שבת, יש מי שבא בטענות לכוכב הצהובים על החגיגה, שהצליחה להוציא את שחקני מכבי חיפה משלוותם - כאשר כעת, נרשם עימות מסקרן על רקע הסערה...

במסגרת פודקאסט "קיקטוק", אקס מכבי תל אביב,הפועל תל אביב, מכבי חיפה והפועל חיפה,גילי ורמוט, התייחס לנושא ותקף: "קודם כל שיפסיקו עם כל החגיגות הלא אותנטיות האלה".

סייד אבו פרחי,צילום: עמי שומן

"תחגוג, תרוץ לחברים שלך - מספיק עם המשחקים של לראות אינסטגרם ולהצטלם, לרוץ לצלם שיצלם אותי. מה זה כל הדברים המשוחקים האלה שרואים? מלאמין ימאל שרוקד ועד זה. כל ילד צעיר שכובש עושה פוזות כאלה למצלמה. לך תחגוג, תפרגן לזה שבישל לך ותחזור לאמצע".

מי שבחר להגיד לדבריו של ורמוט היה לא אחר מאשר רן צדיקריו, מייסד קבוצת מוסד קפיטל, אחת מנותנות החסות של הצהובים, וכמו כן, שחקן בקבוצת הוותיקים של מכבי תל אביב, אשר הגיב בתקיפות לאקס הקבוצה: "ורמוט כדורגל זה מופע לקהל, לא צבא. החגיגות זה חלק מהצבע של המשחק. שחקן צריך לחגוג, ולרקוד ולשמוח".

גילי ורמוט במדי הפועל תל אביב,צילום: אלן שיבר

אגב, במסגרת אותו דיון בפודקאסט, אקס הפועל תל אביב עומרי קנדה התייחס גם הוא ואמר על אבו פרחי: "אני הייתי מייעץ לו רק, גם בחגיגות של הגולים, אתה אף פעם לא יודע איפה אתה יכול פתאום להיות בעוד עונה. הוא התריס, לקח את הדגל של הקרן".

רועי זריהן התייחס גם הוא לנושא ואמר: "בואו נעשה סדר, רגע, רגע, לאבו פרחי יש שתי חגיגות, אחת זה זה (עם הידיים מאחורי האוזניים), עכשיו מה לעשות שהוא הבקיע מול היציע של אוהדי מכבי חיפה? מה אתם רוצים? שהוא ירוץ עכשיו ספרינט 100 מטר ואז יעשה את זה ויחגוג?".

רן צדיקריו מגיב לגילי ורמוט,צילום: אינסטגרם

על התגובה של שחקני מכבי חיפה הוסיף זריהן: "אני אוהב דווקא את החגיגות האלה. אתה יודע מה הפריע לי יותר? בעיניי אתם עושים לו עוול ואתם נותנים לגיטימציה להתנהגות המזעזעת של חזיזה ושל סק, לכו תבואו בטענות לעצמכם. תשחררו את הבן אדם. כמה גולים יש במשחק כדורגל? עד שהבן אדם נותן גול תנו לו לחגוג, אני לא מבין מה הבעיה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רן צדיקריו עם צלחת האליפות בחדר ההלבשה של מכבי תל אביב,צילום: פרטי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו