האם מנור סולומון בדרך להישאר בפיורנטינה? לפי התקשורת האיטלקית, נדמה שכן. ב"רפובליקה" מדווחים כי קבוצתו מתכוונת לממש את אופציית הרכישה עליו ולהפעיל את החוזה עליו חתם בינואר לארבע שנים נוספות.
סולומון, שהיה פצוע בתקופה האחרונה, פתח בסערה את התקופה שלו באיטליה עם שני שערים ומעורבות התקפית טובה בתשעת המשחקים ששיחק, אבל אותה פציעה מלפני חודש הרסה את ההתקדמות.
כעת, באיטליה קוראים לו "ההחתמה הטובה ביותר של הקבוצה בחלון ההעברות האחרון" והוא "מוכן לשוב ולהיות שחקן מפתח עבור הקבוצה, שנמצאת בעומס בין ההישרדות בליגה לבין חלומות על תואר בקונפרנס ליג".
טוטנהאם תקשה?
לפי כחודש וחצי, ה"קוריירה" דיווחה כי פיורנטינה תתקשה להשלים את הרכישה של סולומון ושואפת לדון עם קבוצת האם שלו, טוטנהאם, על מחיר נמוך יותר. אלא שהתרנגולים עשויים להקשות על המהלך.
הספרס נמצאים במאבק ההישרדות בפרמייר ליג ורק הפרש שערים מפריד בינה לבין ווסטהאם שמתחת לקו האדום. אם הקבוצה תרד היא תצטרך לבטח תמכור את נכסיה המרכזיים ועשויה לרצות את סולומון בחזרה. הישראלי כבר למוד ניסיון בצ'מפיונשיפ אחרי שעזר ללידס לעלות לפרמייר ליג בעונה שעברה מהמקום הראשון בטבלה.

