"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקבוצות מליגת העל שמתנגדות לחזרת המשחקים
שתיים מקבוצות הליגה הבכירה מתנגדות לחזרה בשלב זה, ולוקחות בחשבון שאי סיום העונה תוביל לאובדן של מיליוני שקלים • מכבי והפועל תל אביב והפועל באר שבע מכנסות את הזרים בחו"ל • זו הסיטואציה במכבי חיפה ובית"ר ירושלים
אילון אלמוג מול ג'יבריל דיופ. צילום: לירון מולדובן

הקבוצות מליגת העל שמתנגדות לחזרת המשחקים

שתיים מקבוצות הליגה הבכירה מתנגדות לחזרה בשלב זה, ולוקחות בחשבון שאי סיום העונה תוביל לאובדן של מיליוני שקלים • מכבי והפועל תל אביב והפועל באר שבע מכנסות את הזרים בחו"ל • זו הסיטואציה במכבי חיפה ובית"ר ירושלים

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

במנהלת הליגה ממתינים לאישור מפיקוד העורף, שיאפשר לחדש את משחקי ליגת העל כבר בשבת הקרובה. עד לסיום העונה הסדירה נותרו עוד שני מחזורים, כשלאחר מכן מתוכננים להתקיים עוד עשרה מחזורים בפלייאוף העליון ושבעה בפלייאוף התחתון.

לכל הקבוצות ברור שאי סיום הליגה דינו הפחתה של מיליוני שקלים בהקצבת הכספים לקבוצות. קבוצות כמו מ.ס אשדוד ובני ריינה עדיין מתנגדות לחזרה, גם כי חלק מהזרים לא נמצאים בישראל.

חלק מהמועדונים מעדיפים להמתין עד אחרי פגרת הנבחרות בשבוע הבא (ישראל תשחק מול גאורגיה ב־26 במרץ), אבל במנהלת מתעקשים להחזיר את המשחקים בשבת בכפוף לאישור. הסיבה: לוח הזמנים צפוף ובזמן מלחמה כל עיכוב או בעיה שתיווצר תביא לכך שלא ניתן יהיה לסיים את הליגה.

שחקני מ.ס אשדוד, צילום: לירון מולדובן

גם מכבי והפועל תל אביב הבינו זאת והעבירו את הזרים לקפריסין (ובמקרה של הצהובים גם את הצוות המקצועי), כדי שאם אכן יתקבל האישור יהיה קל יותר להביאם ארצה. גם הפועל באר שבע עשתה צעד דומה, למעטקינגס קאנגווהשעשוי להצטרף בימים הקרובים או להגיע ישירות לישראל.

בשאר הקבוצות רוב הזרים נמצאים בישראל. במועדונים דוגמתמכבי חיפהובית"ר ירושליםמצבת הזרים מלאה, למעט ג'ורג'ה יובאנוביץ' שינסה לחזור השבוע לכרמל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קינגס קאנגווה, צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...