"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדרך לאירופה: מועדוני הפאר שסימנו את שחקני מכבי חיפה

קבוצת הנוער של הירוקים תפגוש את אתלטיקו מדריד בשמינית גמר ליגת האלופות - והכישרונות יהיו תחת מעקב • נציגים של ליל, הופנהיים, גנואה וספורטינג ליסבון יצפו במשחק, החלוץ בן ה-16 מחוזר על ידי מונאקו וליון

,עודכן
0השמעה
שחקני קבוצת הנוער של מכבי חיפה בנתב"ג. צילום: מכבי חיפה

קבוצת הנוער של מכבי חיפהתשחק הערב (רביעי, 17:00) מול אתלטיקו מדריד בשמינית גמר ליגת האלופות לנוער. במועדון מודעים לכך שמדובר בחלון ראווה עבור מועדוני פאר באירופה, שעוקבים אחר הכישרונות הצעירים, בעיקר בקבוצות שבדרך כלל לא נמצאות תחת מעקב קבוע בחו"ל.

כפי שפורסם ב"היום", מונאקו ואולימפיק ליון הצרפתיות יעקבו אחרי החלוץ אדם גרימברג (ולא בפעם הראשונה), אך מעבר לכך, צוותי סקאוטינג ממועדונים גדולים יגיעו למדריד כדי לצפות במשחק. ל"היום" נודע כי בין היתר יהיו נציגים של ליל, הופנהיים, גנואה וספורטינג ליסבון, ששריינו את מקומם.

עדיין לא ברור אחרי איזה שחקן במכבי חיפה הם יעקבו, שכן יש לא מעט כישרונות שסומנו במועדון הירוק, חלקם כבר נחשבים לשחקני בוגרים ושוחררו למפגש היוקרתי מול אתלטיקו. אגב, כל מי ששוחרר, צפוי לשחק הערב. הבלם נועם שטייפמן, המגן ינון פיינגזיכט, הקשר נבות רטנר והחלוץ ניב גבאי, שהיו בשבת בסגל מול הפועל פתח תקווה.

נבות רטנר,צילום: קובי אליהו

גם דניאל דרזי, שמתאמן באופן קבוע עם הבוגרים ושיחק איתם העונה, יפתח ב-11 של איתי מרדכי. גרימברג, שמעורר הרבה מאוד עניין מצד קבוצות בחו"ל והוא רק בן 16, צפוי להתחיל על הספסל ולהשתלב תוך כדי משחק. מנכ"ל הקבוצה, איציק עובדיה, ששימש בעבר גם כמנהל המקצועי של המחלקה, נמצא במדריד ויגיע למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
כפתור מעקב Google News

כדאילהכיר