שחקני בית"ר ירושלים חוגגים. צילום: אלן שיבר

הסכום שבית"ר ירושלים תצטרך לשלם על הכוכב החדש

אחרי ה-2:8 על מכבי נתניה, בקבוצה מהבירה שוררת תחושת סיפוק • יש רצון משבירות מחסום הכיבושים, שבמרכזו עמד חלוץ הרכש חסונד גונסאלס • ל"היום" נודע כי על מנת לרכוש את הקולומביאני, הירושלמים יצטרכו לשלם 400 אלף יורו עד סוף יוני • וגם: הקשיים בהבאתו והתוכנית להמשך

בבוקר שלאחר הניצחון ההיסטורי 8:2 על מכבי נתניה, בבית"ר ירושלים שוררת תחושת סיפוק גדולה. בצוות המקצועי מרוצים בעיקר משבירת מחסום הכיבושים, ובמרכז החגיגה עמד חלוץ הרכש הקולומביאני חסונד גונסאלס, שכבש בעקב והוסיף בישול מרשים לבוריס אינו.

ל"היום" נודע כי סעיף הרכישה של הקבוצה מהבירה על השחקן מקבוצתו הבוליביאנית - עומד על 400 אלף יורו, כאשר במועדון יוכלו לממש את הסעיף עד לסיום חודש יוני.

הקשר הראשוני עם השחקן נוצר כבר בקיץ, אז בחנו בבית״ר את האפשרות להחתימו, אולם באותה תקופה היה מושאל לקבוצה מהליגה הסינית השנייה, שהעדיפה שלא לשחררו במהלך העונה.

חסונד גונסאלס ושחקני בית"ר ירושלים חוגגים, צילום: אלן שיבר

קשיי ההסתגלות

כבר עם פתיחת המגעים מול נציגיו, הבהירו במועדון כי הכוונה איננה לצרפו כהשאלה נקודתית לחודשים האחרונים בלבד, אלא להביא חלוץ שיהיה חלק מהסגל גם בעונה הבאה.

על אף קשיי ההסתגלות שחווה במשחקיו הראשונים, בצוות המקצועי המשיכו להביע בו אמון. הם התרשמו מהיכולת שלו להשתלב במשחק הלחץ, לשמש כ״קיר״ שאליו ניתן להפנות כדורים, ולנצל את הגובה והאתלטיות שלו לטובת החלק ההתקפי.

גם שותפו לחוד, ירדן שועה, החמיא בסיום המשחק לקולומביאני וציין את תרומתו לגיוון משחק ההתקפה ולהוספת איכויות שהיו חסרות בסגל עד הגעתו בחודש ינואר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
כפתור מעקב Google News
Load more...