"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו במספרת האדירה של עידן טוקלומטי: "הוא הדבר האמיתי"

מוכנים לעונה: החלוץ וליאל עבדה כיכבו ב-1:2 של שארלוט על מינסוטה יונייטד רגע לפני פתיחת עונת ה-MLS • שחקן הכנף בישל פעמיים לחברו - שהשלים צמד • בארה"ב החמיאו: "זה השער הכי יפה של טוקלומטי אי פעם, נהדר לראות את עבדה לוהט"

,עודכן
0השמעה

עונת ה-MLS תפתח בעוד שבוע עם לא מעט נציגים ישראלים. שניים מהבולטים שבהם הםעידן טוקלומטיוליאל עבדה, שמשחקים בשארלוט FC. היום (שבת) הם הוכיחו שהם מוכנים לגמרי לעונה בפתח.

שארלוט פגשה את מינסוטה יונייטד למשחק הכנה אחרון - ושני הישראלים כיכבו ובענק, כשרגע השיא הגיע כששחקן הכנף הרים כדור מצד ימים - ושחקן הכנף התרומם למספרת אדירה ושלח אותה פנימה בדרך ל-0:1.

החגיגה לא נגמרה, מכיוון שאחרי שמינסוטה השוותה, בדקה ה-53 הגיע שוב ליאל עבדה - ובישל שוב לעידן טוקלומטי, שהשלים צמד וקבע את תוצאת הסיום של משחק ההכנה.

ליאל עבדה עם הכדור. סיפק שני בישולים,צילום: Charlotte FC

בארצות הברית התלהבו כמובן משיתוף הפעולה של צמד הישראלים רגע לפני פתיחת העונה. כתב ה-MLS קיילב אדאמס החמיא: "טוקלומטי ממשיך להוכיח שהוא הדבר האמיתי, וגם נהדר לראות את עבדה הלוהט, שסיפק שני בישולים היום - מקווה שהוא יוכל להמשיך בצורה הזו לקראת העונה הסדירה בשבוע הבא".

וויל פלסצ'וק, שעובד ברדיו של שארלוט, הגיב למספרת האדירה: "אלוהים אדירים, עידן טוקלומטי! עם סיום מרשים שהפך לשער היפה ביותר שהבקיע אי פעם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עידן טוקלומטי במשחק ההכנה,צילום: Charlotte FC
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר