"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בזבזה הכי הרבה: הסכומים שמכבי חיפה הוציאה בינואר

הירוקים השקיעו מיליונים כדי להנחית בכרמל את סדריק דון ומנואל בנסון, ונפרדו משחקנים רק בהשאלות • הסכום יגדל עוד יותר עם עסקת ברוניניו? • המועדון סגר את 2024/25 בגירעון של 25 מיליון שקלים

,עודכן
0השמעה
סדריק דון וקני סייף. צילום: ברני ארדוב

מכבי חיפה מובילה את טבלת ההוצאות בליגת העל בחלון ההעברות הנוכחי. מרבית הסכום, 1.5 מיליון יורו, הושקע בדמי ההעברה ששולמו להפועל ירושלים עבור סדריק דון, שכבר הספיק לערוך את הופעת הבכורה בשבת נגד עירוני טבריה.

אלא שההוצאות הנכבדות לא מסתכמות שם. מנואל בנסון אמנם הגיע מברנלי ללא תמורה, אבל הוא אמור להרוויח בעונה וחצי הבאות כמיליון דולר - סכום גבוה במונחי הכדורגל הישראלי.

מנואל בנסון,צילום: מכבי חיפה

ברוניניו יגיע?

הירוקים מחפשים עוד קשר קדמיוכבר היו קרובים לצירופו של ברוניניומקרפטי לבוב תמורת 1.7 מיליון יורו. הפער בינם לבין האוקראינים קטן יחסית (200 אלף יורו שאמורים לעבור לאתלטיקו מיניירו), ואם לא יימצא שחקן אחר בעמדה הזו, הקבוצה תנעל את הסגל עד הקיץ.

יש לציין כי גם בגזרת העזיבות הייתה פעילות, אם כי בהשאלה בלבד. מתיאס נהואל הושאל ליגיילוניה ביאליסטוק מהליגה היוונית, בעוד גוני נואר עבר בהשאלה ללאריסה היוונית. חלון ההעברות ייסגר ב-11 בפברואר.

מכבי חיפה בפרויקט בבתי הספר בעיר ובסביבה למניעת אלימות וגזענות בספורט // קרדיט: מכבי חיפה

חיפה סיימה את 2024/25 עם גירעון של 25 מיליון ש"ח

מכבי חיפה סיכמה את התקופה של 2024/25 עם גרעון של כ-25 מיליון ש"ח, על אף הכנסות מרשימות ממקורות שונים. הכנסות הקבוצה ממשחקים, כרטיסים ומנויים עמדו על כ-40.3 מיליון ש"ח, כאשר הכנסות נוספות מאירופה, גביע המדינה וגביע הטוטו הסתכמו בכ-4.2 מיליון ש"ח, וזכויות שידור, תמיכות ומענקים ומכירת שחקנים הוסיפו עוד כ-54.1 מיליון ש"ח.

יחד עם זאת, ההוצאות הגבוהות – בעיקר על שכר שחקנים, מאמנים ועובדים (70.2 מיליון ש"ח), תפעול משחקים ופחת (32.1 מיליון ש"ח), הוצאות הנהלה וכלליות (13.7 מיליון ש"ח) והוצאות מימון ואחרות (11.1 מיליון ש"ח) – הובילו לכך שהכנסות הקבוצה לא כיסו את ההוצאות, מה שהביא לגירעון הנוכחי של 25 מיליון ש"ח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יעקב שחר וליאור רפאלוב,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר