מכבי תל אביב קיבלה היום (שישי) לא מעט החלטות בנוגע להמשך העונה שלה - כאשר גם הודיעה על רכש חדש, וגם מבצעת מהלך להחתמת מאמן חדש באופן מהיר.
אחרי שדווח בנורבגיה כי רוני דיילה נמצא על סף סיכום אצל הצהובים, המועדון אישר ל"היום" על מועמדותו של המאמן בן ה-50, ועל הרצון שיגיע בקרוב לישראל - כדי לסגור כבר בתחילת השבוע הבא.
בעניין אחר, מכבי תל אביב הודיעה הערב על רכש חדש - ושמו אמיר סהיטי. שחקן הכנף האלבני בן ה-27 הגיע מהמבורג הגרמנית בהשאלה, כאשר בסיום העונה הצהובים יוכלו לרכוש אותו תמורת 600 אלך יורו. בנוסף, ל"היום" נודע כי שחקן ההתקפה ירוויח לא פחות מרבע מיליון יורו עד סוף העונה.
סהיטי כבש 3 שערים ב-26 הופעות בכל המסגרות במדי המועדון מגרמניה מאז הצטרף למועדון הגרמני בקיץ 2024 מהיידוק ספליט. לאחר שעבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות, הוא אמר לאתר הרשמי של המועדון: "אני שמח ונרגש להצטרף למכבי תל אביב, מועדון עם היסטוריה עשירה, אוהדים מושבעים ושאיפות ברורות".
"כבר מהשיחות הראשונות הרגשתי את החזון של המועדון וידעתי שזהו הצעד הנכון עבורי. אני מגיע רעב, מלא מוטיבציה ומוכן לתת את כולי עבור הסמל הזה, לעזור לקבוצה לזכות בתארים ולהביא גאווה לאוהדים שלנו. אני לא יכול לחכות להרגיש את האווירה באצטדיון בלומפילד".

