אבו אדאמס מבקיע. השתמש ביד?. צילום: Getty Images

סערה בצ'מפיונשיפ: האם השער שספג דניאל פרץ היה עם היד?

השוער הישראלי לא הצליח לשמור על רשת נקייה וסאות'המפטון לא הצליחה לנצח ונפרדה ב-1:1 עם פורטסמות', אבל נראה שאותו שער היה צריך להיפסל: "היה לוקח עידנים ל-VAR לבדוק את זה"

אחרי הניצחון על שפילד יונייטד, סאות'המפטון הסתבכה במאבק על פלייאוף העלייה לצ'מפיונשיפ לאחר 1:1 בדרבי עם פורטסמות' ורחוקה 7 נקודות מפלייאוף העלייה לפרמייר ליג. למרות שעלתה ליתרון משער של לאו סקינזה בדקה ה-57, דניאל פרץ ספג בדקה ה-77 לאחר שלא הצליח להגיע לכדור של אבו אדאמס.

עם זאת, נראה כי אדאמס הבקיע את השער עם ידו, דבר שהצליח להסתתר מעיניהם של השופט והקוון. ב-BBC כתבו: "הכדור נוגע בוודאות בידו/בזרוע של אבו אדאמס. הקדושים יגידו שמדובר בנגיעת יד, אוהדי פומפי יטענו כי מדובר בנגיעה מקרית והכדור היה נכנס לשער בכל מקרה. היה לוקח ל-VAR עידנים כדי לבדוק את זה, לא כך?"

דניאל פרץ סופג, צילום: Getty Images

מערכת ה-VAR לא נמצאת בליגה השנייה באנגליה, כך שלא ניתן היה לבדוק האם השער חוקי או לא. פרץ ינסה לשמור על שער נקי בשבוע הבא, כשיתארח אצל סטוק סיטי שנמצאת במרחק של חמש נקודות ממנה בטבלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אקס סוטון, ג'ו תסם, התייחס למשחק ולשער שקבוצתו לשעבר ספגה: "המצבים הנייחים הפכו עבורנו לבעיה. אני לא יודע אם אנחנו לא חזקים מספיק, או שאנחנו לא סוגרים כמו שצריך או שהשחקנים לא עושים את העבדוה שלהם. אנחנו לא עושים עבודה טובה בלהגן מהמצבים האלה". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...