אחרי הדרבי: הפועל תל אביב משנה את תוכנית הרכש

האדומים שוקלים לצרף בלם בינואר בעקבות פציעתו של פרנאן מאיימבו בדרבי, ומתלבטים בין ישראלי לזר • וגם: ההחלטה המסמנת בנוגע להתקפה

אליניב ברדה ואנדריאן קרייב. צילום: אלן שיבר

הפועל תל אביב שוקלת לצרף בלם נוסף בינואר. הסיבה: פציעתו של פרנאן מאיימבו בדרבי אמש (רביעי) מול מכבי תל אביב שהסתיים בהפסד בדו קרב פנדלים. מאיימבו סובל משבר בעצם הבריח ואת הלילה הוא העביר בסדרת בדיקות בבית החולים.

ההערכה היא כי הבלם המוערך ייעדר לתקופה של לפחות 6-8 שבועות והמאמן אליניב ברדה יבקש לחזק את החוליה האחורית, אם כי עדיין לא ברור אם האדומים ילכו על זר או ישראלי. ברדה החמיא למאיימבו בסיום והודה לו על כך שסיכן את בריאותו למען הקבוצה. "מעטים השחקנים שהיו יכולים לסחוב פציעה כל כך קשה ולסיים את המשחק" אמרו בהפועל.

פרנאן מאיימבו, צילום: אלן שיבר

מעבר לעמדת הבלם, בהפועל עדיין חושבים שלא צריך להביא חלוץ בכיר, אלא לנסות להפיק מדניאל דאפה יותר, על אף הקושי. דיונים בנושא הזה יתקיימו בשבוע הקרוב, אבל במועדון מודים כי זו אחת ההחלטות המקצועיות הקשות העונה.

המשחק הבא של האדומים אחרי ההדחה מהגביע יהיה ביום שני הקרוב נגד הפועל באר שבע בבלומפילד. שבעה ימים לאחר מכן הם יתארחו אצל מכבי תל אביב לדרבי נוסף, הפעם בליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דניאל דאפה, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר