מכבי חיפה לא תשחרר את שוער הקבוצה, גיורגי ירמקוב בחודש ינואר ולא משנה הסכום שיוצע עליו, כך אומרים בכירים במועדון. לאחרונה ישנה התעניינות מצד קבוצות באוקראינה, כולל מטאליסט חארקוב ודינמו קייב, שמוכנות לשלם תמורת 1.5 מיליון יורו.
הרצון של הירוקים הוא לראות את השוער האוקראיני ממשיך בכרמל גם בעונה הבאה ובכל מקרה, הראייה סביב פוטנציאל המכירה שלו היא עבור סכומים אחרים לגמרי שינועו בין 4 ל-5 מיליון יורו. בנוסף, בחיפה מעריכים כי ירמקוב יקבל הצעות מקבוצות בכירות יותר באירופה ומודים כי "היו לו הצעות גם בקיץ הקודם וההחלטה הייתה לא לשחררו, אלא לבנות עליו".
אמש, מול הפועל באר שבע, ירמקוב רשם את אחד ממשחקי השיא שלו מתחילת העונה עם 9 הצלות, רובן משמעותיות שהצילו שערים בטוחים. למרות שמכבי חיפה פתחה רע מאוד את העונה, מבחינת ספיגת שערים היא מחזיקה בנתון הכי טוב בליגה יחד עם הפועל ב"ש, עם 16 ספיגות בלבד, הרבה הודות לשוער שלה.
העבודה של בכר
אלא שמלבד ירמקוב, בחיפה מרוצים בעיקר מכך שהקבוצה התייצבה בשבועות האחרונים. במועדון זוקפים זאת לזכותו של המאמן ברק בכר שעובד מאחורי הקלעים על העתיד, בין אם זה החלון הנוכחי של ינואר (ייפתח ביום רביעי) וגם הלאה. החיבור המחודש בין הצדדים מניב פירות ובמועדון ישנה שביעות רצון משילוב הצעירים והעבודה של הצוות המקצועי עם שאר השחקנים.
בכר אף שותף להחלטות לגבי זרים והביע דעתו גם לגבי שחקנים שמסיימים חוזים בקיץ. כעת, המאמן עשוי להמשיך במשחק הגביע מול הפועל רעננה עם נבות רטנר הצעיר, שנכנס אמש כמחליף והרשים. רטנר חתם בשבוע שעבר על חוזה חדש לשלוש שנים ובחיפה טענו כי לו היה חותם קודם לכן, ההופעה הראשונה בבוגרים הייתה מגיעה מוקדם יותר.
השחקן שהחליף, איתן אזולאי, נפצע בשריר הירך האחורי וייבדק היום כדי לבחון האם מדובר בקרע או מתיחה בלבד. בנושא אחר, הקשר מתיאס נהואל המריא לספרד כדי לשהות לצד משפחתו עקב סיבות אישיות.

