על סיפור כזה לא שומעים כל יום. ב-2022, היה עידן וינברג ילד בן 14 ששימש כמביא כדורים של מכבי תל אביב בדרבי הלוהט. במהלך ההתמודדות, מאמן הצהובים לשעבר, מלאדן קרסטאיץ' התעמת איתו מול כל האצטדיון, והיום (ראשון) - הוא חתם על חוזה בוגרים ראשון במועדון.
התקרית התרחשה בדרבי השלישי של עונת 2021/22, בו הצהובים ניצחו 0:5 את הפועל, כשבמהלך המחצית הראשונה, המאמן הסרבי זעם על וינברג בטענה שהתעכב בהחזרת הכדור למגרש. בחצי השני, אחרי שמכבי הבקיעה חמישייה, קרסטאיץ' נרגע, הבין את הטעות - והסיפור הסתיים בחיבוק וחיוך רחב.
מאז, וינברג, שמשחק בעמדת הבלם, התקדם והפך לקפטן במחלקת הנוער - ואף נכלל בסגל הקבוצה הבוגרת כבר בעונה שעברה. היום, שלוש שנים וחצי אחרי התקרית עם קרסטאיץ', הוא חתם על חוזה הבוגרים הראשון בקריירה והבטיח את ל-3 שנים נוספות במועדון עם אופציית הארכה בשנתיים נוספות.
במכבי תל אביב הוסיפו וכתבו בהודעה הרשמית: "וינברג שגדל באקדמיית הנוער של המועדון ערך במדי קבוצת הנוער מכבי ת"א 'שחר' העונה ובעונה שעברה 47 הופעות בכל המסגרות".
לאחר החתימה על החוזה, אמר הבלם הצעיר: "שמח ונרגש לחתום במועדון בו גדלתי ומבטיח לעשות את הכל, בכל אימון ובכל משחק על מנת להמשיך בהתפתחות שלי ולתרום להצלחת המועדון".

