המשטרה חוקרת אירוע ירי שאירע היום (ראשון) בתוך בית עסק של חבר הנהלה בכיר מקבוצה בליגת העל. הבכיר לא נפגע מהירי, אך באירוע החמור נפצעו שני בני אדם, אחד באורח קשה והשני באורח בינוני, כאשר על פי בדיקה ראשונית החשד הוא לפלילים.
בהנהלת המועדון קיבלו בהלם את ההודעה על שאירע, והבהירו כי "אין קשר לפעילות בתוך הקבוצה". אחד הכיוונים שנבדקים הוא ניסיון לגביית דמי חסות מבית העסק של אותו בכיר.
זהו אינו האירוע הראשון סביב בכירים במועדון המדובר. בעבר ירו רעולי פנים לעבר ביתו של בכיר אחר, ובמזל איש לא נפגע. הנהלת המועדון מליגת העל מנסה שלא לקשור את עצמה לאירוע, וגם על פי המשטרה אין כל קשר בין פעילותו העסקית של אותו בכיר לבין הקבוצה.
יחד עם זאת, מדובר בדמות מפתח, כזו שתורמת כספים ומסייעת רבות למועדון בשנים האחרונות. שחקנים בקבוצה קיבלו בצורה קשה את הבשורה, ואחד מהם אמר כי "מתפללים שהכול בסדר ושהוא לא נפגע".


