"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי תל אביב לא מעוניינת בפיטורי ז'רקו לאזטיץ' - אך משהו השתנה
למרות המשבר המקצועי, הנהלת הצהובים לא רוצה לפטר את המאמן הסרבי מכיוון שמהלך כזה יעניק פרס לפורעים שהגיעו לביתו • יחד עם זאת, הם הבהירו: "אם לא יהיה שינוי בקרוב, יהיה צריך לחשוב על שינויים" • וגם: הביקורת הגדולה על מוחמד קמארה
ז'רקו לאזטיץ'. צילום: אלן שיבר

מכבי תל אביב לא מעוניינת בפיטורי ז'רקו לאזטיץ' - אך משהו השתנה

למרות המשבר המקצועי, הנהלת הצהובים לא רוצה לפטר את המאמן הסרבי מכיוון שמהלך כזה יעניק פרס לפורעים שהגיעו לביתו • יחד עם זאת, הם הבהירו: "אם לא יהיה שינוי בקרוב, יהיה צריך לחשוב על שינויים" • וגם: הביקורת הגדולה על מוחמד קמארה

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הנהלתמכבי תל אביבעדיין אינה מעוניינת בפיטוריו של המאמןז'רקו לאזטיץ', גם לאחרה-1:1 אמש(ראשון) מול מכבי נתניה. הצהובים רשמו ניצחון בודד בששת משחקי הליגה האחרונים, אך מעבר לכך, הבעיות המקצועיות הולכות ומתרבות.

הבעלים מיץ' גולדהאר אינו מעוניין לבצע שינוי בעמדת המאמן, מאחר שלתפיסתו מהלך כזה יעניק פרס לאותם פורעים שהגיעו לביתו וירו זיקוקים. מבחינת המנכ"ל ג'ק אנגלידיס, המאמן הסרבי עדיין מקבל גיבוי, וכך גם בן מנספורד.

יחד עם זאת, מקורב להנהלה הבהיר כי: "אם לא יהיה שינוי במשחקים הקרובים, יצטרכו לחשוב אילו שינויים ניתן לעשות כדי להחזיר את הקבוצה למסלול". במכבי תל אביב מרגישים כי לאזטיץ' משדר לחץ - הן במהלך המשחקים והן לאחריהם, בראיונות.

ז'רקו לאזטיץ', צילום: אלן שיבר

אלא שהמשחק אמש לא התפספס בשל החלטת מאמן כזו או אחרת. הכרטיס האדום המיותר שספג מוחמד קמארה לפני המחצית שיבש לצהובים את המשחק. הביקורת על הבלם גדולה, בעיקר לאור העובדה כי הוא הוזהר על ידי השופט, וגם חבריו על המגרש דיברו איתו במהלך המשחק וביקשו ממנו להיזהר יותר בתיקולים.

במועדון היו מי שהגדירו את מה שעשה קמארה כ"חוסר אחריות", אם כי נשמעו גם ביטויים קשים יותר. הרחקתו עשויה להחזיר לסגל את הבלם רז שלמה, שאותו ז'רקו לאזטיץ' הושיב אמש ביציע. במועדון קיימת אכזבה גם מכמות הדקות שמקבל קרווין אנדרדה, שעדיין מתקשה לבוא לידי ביטוי - והמספרים שלו בהתאם.

מוחמד קמארה מקבל את הכרטיס האדום, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...