נציגיו של השחקן ירין לוי ניפגשו הערב (שלישי) עם ראשי מכבי חיפה כדי לדון בסוגיית סעיף השחרור לחו"ל. נקבע כי הסעיף יעמוד על 2.5 מיליון יורו.
כפי שפורסם ב"ישראל היום", מספר קבוצות ב־MLS, בהן שיקגו פייר, עוקבות אחר הכישרון הצעיר, והסעיף המדובר משחק לטובתן, שכן הן מעוניינות להפעילו.
המרדף של מכבי חיפה
במשך כמעט שנה רדפה מכבי חיפה אחרי לוי במטרה להחתימו על חוזה ארוך טווח, בין היתר בעקבות הטעות שעשתה כששחררה אותו בהשאלה לבית"ר ירושלים לפני שהאריך את חוזהו.
בחיפה חושדים כי מאחורי לוי עומדות קבוצות המעוניינות בקיומו של הסעיף כדי להפעילו. במקרה כזה, הירוקים, שגידלו את השחקן במחלקת הנוער - עלולים שלא ליהנות ממנו בעונה הבאה.
ואיפה נכנסת בית"ר ירושלים לסיפור? הבעלים ברק אברמוב יושב מהצד וממתין. מבחינתו האישית, עדיף שהסכום יהיה גבוה ככל האפשר, מאחר שעל פי ההסכם שלו עם מכבי חיפה הוא זכאי ל־50 אחוזים מדמי המכירה.
אם הסכום המכירה יעמוד על 2.5 מיליון יורו, מכבי חיפה ובית"ר ירוויחו כל אחת 1.125 מיליון יורו בלבד, בעוד עשרה אחוזים נוספים יועברו לאביו של השחקן.


