"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צרה לנבחרת ישראל: אלו הנבחרות שמסרבות להתארח בארץ

ל"ישראל היום" נודע כי לפחות חמש מדינות באירופה מתנגדות להשבת המשחקים לישראל ולא מוכנות להגיע • אותן חברות באופ"א ממשיכות לפעול נגד ישראל - גם אחרי הפסקת האש

,עודכן
0השמעה
שחקני נבחרת ישראל. צילום: רויטרס

יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ, ימתין לפחות עד סוף 2025-תחילת 2026 עם הבקשה להחזיר את המשחקים הבינלאומיים לישראל. אלא שמאחורי הקלעים, ישנן כמה התאחדויות שפועלות כדי שגם מהלך שכזה לא ייצא לפועל. ל"ישראל היום" נודע כי מדינות כמו ספרד, אירלנד, סקוטלנד, סלובניה, נורבגיה ועוד, מתנגדות להחזרת המשחקים לארץ ומסרבות להגיע לישראל.

הלחץ הפוליטי במדינות הללו משפיע גם על מקבלי ההחלטות בכדורגל וזו אחת המשימות המורכבות שבהן יצטרך לטפל זוארץ מול חבריו בוועד הפועל שלאופ"א.החשש הוא כי גם אם המשחקים הבינלאומיים יחזרו לארץ, יהיו התאחדויות וקבוצות שיסרבו להגיע לישראל והדבר יפעיל לחץ גדול על ארגון הכדורגל האירופי.

בישראל מודעים לכך ולכן במהלך החודשיים הקרובים תיעשה עבודה מאחורי הקלעים כדי להכשיר את המהלך עד הסוף. לשקט מבחינה ביטחונית והפסקת המלחמה לצמיתות, יש משקל גדול בהתפתחויות הבאות, אך נראה כי גם הוא לא מרצה מספר מדינות שפועלות נגד ישראל בכל תחום, גם בספורט.

נשיאת ההתאחדות הנורבגית ליסה קלאבנס,צילום: EPA
רן בן שמעון ושחקני נבחרת ישראל,צילום: AFP

פרט נוסף ומשמעותי הוא שישראל עדיין לא קבעה משחקי ידידות לחלון הבינלאומי בחודש מרץ והסיבות לכך רבות. הרצון הוא לארח בארץ כבר בחלון של מרץ, אבל לא ברור כרגע אילו נבחרות יסכימו להגיע לארץ, אם בכלל, כאשר טיסות למשחקים באירופה יעלו להתאחדות לכדורגל הרבה מאוד כסף, אחרי שנים שבהן ההוצאות אדירות בשל אירוח משחקי הבית בחו"ל. בעוד כשבועיים, ישראל תארח את מולדובה בקישינב, במגרש הביתי של היריבה. שלושה ימים קודם לכן הנבחרת תתארח בליטא למשחק ידידות.

אחרי מולדובה, המשחקים הרשמיים הבאים של נבחרת ישראל יהיו רק בחודש ספטמבר, במסגרת ליגת האומות. היריבות עדיין לא ידועות משום שההגרלה טרם נערכה, אך ישראל תהיה בדרג ב' של המפעל אחרי שסיימה אחרונה בבית עם איטליה, צרפת ובלגיה ונשרה מדרג א' בשנה שעברה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הפגנות בנורבגיה לקראת המשחק נגד נבחרת ישראל // ליאב נחמני

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר