בני יהודה ממשיכה את התקופה המבישה שלה, והיום (שישי) היא הגיעה לשפל חדש עם הפסד נוסף - הפעם 3:1 לעולה החדשה לליגה הלאומית, עירוני מודיעין. מי ששילם את המחיר בעקבות ההפסד הוא המאמן מסאי דגו.
לאחר התבוסה למכבי פתח תקווה היה אמור דגו לעזוב את הקבוצה, אך ביקש ולקבל הזדמנות נוספת במשחק הליגה הבא. כעת, לאחר עוד הפסד, הבינו בבני יהודה כי המאמן צריך לקחת אחריות ולעזוב את תפקידו.
מאוחר יותר, הקבוצה נפרדה בהודעה רשמית: "מועדון הכדורגל בני יהודה מודיע על סיום תפקידו של מאמן הקבוצה, מסאי דגו. אנו מאחלים למסאי הצלחה רבה בהמשך דרכו המקצועית".
המועמד המוביל להחליפו הוא שחר וייזינגר, שאימן בעבר את הפועל עפולה, שימש בעונה שעברה כעוזרו של ברק בכר במכבי חיפה ואף שיתף פעולה עם מסאי דגו בתקופתו בירוק.
ההערכה היא כי וייזינגר צפוי להגיע ולשמש כסמכות המקצועית העליונה במועדון, במיוחד לאחר עזיבתו של מאור בורג מבני יהודה מוקדם יותר השבוע.


