שוער נבחרת ישראל, דניאל פרץ, היה אחד השחקנים העסוקים על כר הדשא אתמול (שבת) בתבוסה 5:0 לנורבגיה. שוער המבורג הודה כי למרות שעצר שני פנדלים לארלינג האלנד בתחילת המשחק, במצב של 0:0, הוא היה רחוק משיאו: "יכולנו לשחק עם יותר בגרות, כאחד המנהיגים של הנבחרת אני לוקח אחריות".
פרץ הוסיף: "יכולתי לעשות קצת יותר בגולים, צריכים לדעת לעצור את הגל והנפילה המנטלית". עוד אמר על המצב שנוצר סביבו: "זה לא הזמן למצוא אשמים. אני הראשון להסתכל על עצמי, כל אחד יסתכל במראה על עצמו ולא יפנה אצבע מאשימה כלפי אף אחד, צריך להיות מאוחדים. לפני המשחקים אני מרגיש טוב, עושה את ההכנה שלי, עם הכנה מקצועית, מנטלית, טכנית באמת עובד על הכל".
בסביבתו של השוער מסתכלים כבר קדימה לחודש ינואר. המועדון שאליו הוא שייך, באיירן מינכן, עוקב גם אחרי משחקי הנבחרת כדי לבחון את יכולתו של השוער הישראלי וברור כי במצב שנוצר הדרך למועדון הפאר תהיה הרבה יותר קשה. יחד עם זאת, העובדה כי הוא אינו זוכה לדקות משחק בהמבורג משפיעה על יכולתו והחדות שלו, כך שבינואר ייעשה ניסיון למצוא עבורו קבוצה אחרת שבה ישחק או לחלופין לחזור לבאיירן.
דניאל פרץ, אליאל פרץ ואיתמר נוי מסכמים את התבוסה של נבחרת ישראל לנורבגיה // ליאב נחמני
לקראת המשחק מול איטליה ביום שלישי, יצטרך המאמן רן בן שמעון לקבל החלטה קשה האם להמשיך עם השוער שספג תבוסה וגם בחודש שעבר מול האזורי לא היה בשיאו, או לתת הזדמנות לעומרי גלזר, שגם הוא לא משחק בשורות הכוכב האדום בלגרד.

