"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

העונש הכבד שבני סכנין צפויה לקבל בעקבות האירועים נגד מכבי תל אביב

הקבוצה מהמגזר תעמוד לדין ושופט המשחק והמשקיף יציינו כי בשלושה אירועים שונים אוהדיה ירו זיקוקים לעברו של שוער היריבה • זו טענת הקבוצה והעונש בתקנון

,עודכן
0השמעה
ארתור מריניאן וכריסטיאן בליץ'. צילום: מאור אלקסלסי

בני סכנין תעמוד לדין וצפויה להיענש בחומרה בעקבותאירועי המשחק אמש(ראשון) מולמכבי תל אביב(0:0). שופט המשחק, אוהד אסולין, והמשקיף, גיא פורטניאגין, ציינו כי בשלושה מקרים שונים ירו אוהדי סכנין זיקוקים לעבר שוער הצהובים, רועי משפתי.

בפעם השנייה גרם האירוע להפסקת המשחק למספר דקות, ואילו בפעם השלישית התרחש הדבר מיד לאחר שריקת הסיום. בעקבות ההפסקה, קיימו אסולין ופורטניאגין שיחה ביניהם כדי להחליט אם להמשיך את המשחק.

אסולין הביע חשש ממשי לבריאות השחקנים או מפגיעה אפשרית בזיקוק, לאחר שפנה למשפתי ושמע ממנו כי הזיקוק התפוצץ סמוך לראשו. את הדברים חזר ואישר השוער גם בסיום המשחק, כשסיפר על כך לחבריו בחדר ההלבשה.

על פי התקנון החדש, פגיעה ישירה בשחקן יריב באמצעות זיקוק או חזיז עלולה להוביל להפחתת נקודה בפועל – נקודה שסכנין עבדה עליה אמש קשה מאוד, לאחר שנשארה בעשרה שחקנים ובהמשך אף בתשעה, ללא השוער מוחמד אבו ניל שהורחק.

בסכנין טוענים מנגד כי הזיקוקים לא פגעו במשפתי אלא נורו לאוויר, אולם טענה זו אינה נתמכת על ידי השופט, המשקיף או השחקן עצמו.

אוהד אסולין,צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסך הכל נורו שש פעמים זיקוקים במהלך המשחק מהיציע של סכנין, כך עולה מדו"ח המשקיף, והקבוצה תעמוד לדין בגין התפרעות אוהדים והתפרצות לשדה המשחק. גם הצהובים יעמדו לדין בעקבות קריאות גזעניות ו/או פוגעניות ופגיעה ע"י אוהדים. בנוסף, תובע ההתאחדות החליט להעמיד את בית"ר ירושלים לדין בגין התפרעות אוהדים וקריאות גזעניות ו/או פוגעניות בעקבות המשחק עם בני ריינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר