באחד השידורים ב"רדיו חיפה" בתחילת העונה, הצהיר שחקן העבר והפרשן ראובן עטר: "הגיע הזמן לתת הזדמנות בהרכב גם לעילאי חג'ג'". ההצהרה של עטר לא נפלה על אוזניהם של מקבלי ההחלטות במכבי חיפה, שצפויים להעביר את הקשר בטרייד לבית"ר ירושלים בתמורה לסילבה קאני. חג'ג' שגדל במועדון הירוק עשוי לעזוב וללבוש את המדים הצהובי-שחורים, בדיוק כפי שעשו לפניו ירין לוי וזיו בן שימול.
בקרב אוהדי מכבי חיפה מודים שהטרייד הזה שנוי במחלוקת. לא רק בשל העובדה שחיפה תוסיף כסף בעסקה, אלא גם בשל העובדה שלא כולם מאמינים כי קאני עולה ביכולותיו המקצועיות על חג'ג'.
גם עבור האחרון עדיין לא ברור אם מדובר בהחלטה נכונה. חג'ג' פרץ לפני שנתיים כאשר קיבל את הבמה ממסאי דגו והיה אחד השחקנים המשמעותיים ברוטציה עם שלושה שערים ושלושה בישולים. בזמנו הוא סומן על ידי ההנהלה, אבל מאז דברים השתנו. גם העונה, למרות החלפתו של הצוות המקצועי, הוא לא זכה לקרדיט גם את דייגו פלורס. חג'ג' למעשה שיחק מחצית אחת בלבד במשחקי ההכנה מול הונבד ושימש כשחקן ספסל במשחק החוץ מול ראקוב.
הירידה במעמדו של חג'ג' נובעת גם מהפציעות מהן הוא סבל, ובעיקר הפציעה בשרירי הבטן שעצרה את ההתקדמות שלו באותה עונה תחת מסאי דגו וגרמה להיעדרות בת שלושה חודשים מהמגרשים, לפני שעבר ניתוח בגרמניה.
"בבית"ר ירושלים הוא יהיה מחליף שלישי"
הפרשן גילי ורמוט גם כן לא סבור לחלוטין שחג'ג' עושה החלטה נכונה. ל"ישראל היום" הוא אומר: "אני לא יודע אם זה נכון מבחינתו לעשות את המעבר. צריך להסתכל על ההיררכיה, כי הרי בטוח הוא לא מגיע להיות שחקן הרכב. אם ירדן שועה יחזור להרכב אז טימו מוזי יהיה המחליף הראשון ודור חוגי המחליף השני בהתקפה.
אם חג'ג' מגיע, הוא יהיה המחליף השלישי. אז אם הוא כבר יוצא ממכבי חיפה, יותר יהיה נכון עבורו ללכת לקבוצה קטנה יותר, אבל כזו שתעניק לו תפקיד מרכזי. אם הוא מקבל הבטחה מבית"ר ירושלים שהוא יעלה בכל משחק, זה בסדר. אם לא, אז הייתי ממליץ לו ללכת לקבוצה אחרת בליגת העל, כמו שרועי אלימלך עשה בזמנו כשעבר להפועל פתח תקווה".


