"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הניצחון: הפועל באר שבע במגעים להחתמת בלם חדש

ל"ישראל היום" נודע כי מיגל קמפוס, בלמה הפורטוגלי של אולכסנדריה האוקראינית, מועמד לחזק את מצבת ההגנה של מחזיקת הגביע • הבקיע חמישה שערים בעונה שעברה

,עודכן
0השמעה
רן קוז'וך. צילום: דני מרון

להפועל באר שבעיש המון סיבות להיות שמחה, במיוחד מהחלק ההתקפי שלה. החבורה של רן קוז'וך כבשה 11 שערים בשני המשחקים הראשונים של ליגת העל,כולל 0:7 ענק על עירוני טבריההערב (שבת). עם זאת, מצוקת הבלמים עדיין מעסיקה את אנשי המועדון, שמתקרבים להחתמת זר חדש.

ל"ישראל היום" נודע כי בלמה הפורטוגלי של אולכסנדריה, מיגל קמפוס, מועמד להגיע למחזיקת הגביע. הוא גדל במחלקת הנוער של בריה ועבר בין קבוצות בפורטוגל עד שעזב לרודס מהליגה הקרואטית השנייה. אחרי שנתיים טובות עבר לאוקראינה בינואר 24 והפך במהרה לשחקן הרכב. בעונה האחרונה בן ה-29 הבקיע חמישה שערים.

כזכור, הבלם הזר של ב"ש בעונה שעברה היה קרלוס פונק, שעזב לקראת סיום העונה ולא שב לארץ. ההיעדרות של מיגל ויטור חייבה את אנשי המועדון למצוא מחליף בדחיפות ואחרי שבחנה מספר מועמדים בתקופה האחרונה, יכול להיות שהיא מצאה את השחקן המתאים.

View this post on Instagram

A post shared by Miguel Campos (@miguel_campos96)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר