הפועל באר שבע הביסה 0:7 את עירוני טבריה, 2:2 בין הפועל תל אביב לבני ריינה

מחזיקת הגביע התפוצצה על הצפוניים בתצוגת כדורגל גדולה • קינגס קנגאווה ואיגור זלאטנוביץ' כבשו צמדים, דן ביטון, הלדר לופש וזאהי אחמד הוסיפו • אנדריאן קרייב (90+4) עזר להפועל תל אביב להוציא נקודה מבני ריינה (2:2)

זאהי אחמד וקינגס קאנגווה חוגגים. צילום: דני מרון

 

אלפי אוהדים אדומים מילאו את אצטדיון גרין עם תקווה לראות את הפועל תל אביב יוצאת לפגרת הנבחרות במאזן מושלם, אבל זה עדיין לא זה. אם במחזור הקודם החלטות השיפוט עזרו והשאירו את הנקודות בבלומפילד, הערב (שבת) חלק מהנקודות נשארו בנוף הגליל.

אחד השחקנים מהם אותם אדומים התלהבו הכי הרבה הוא אנדריאן קרייב. קשר נבחרת בולגריה הפך ליקיר הקהל ולבאנקר בהרכב של אליניב ברדה. הערב, בתוספת הזמן ובפיגור 2:1, הוא בעט מחוץ לרחבה כדור שפגע בהגנה של בני ריינה וקבע 2:2 וחלוקת נקודות בגרין.

מילדין סטיבאנוביץ' (36) כבש את הראשון של המארחת מקרוב, סתיו טוריאל השווה (48), ואנטוניו ספר השיב זמנית את היתרון (58) בבעיטה יפה מרחוק. שאנדה סילבה, הרכש החדש באדום, עלה להופעת בכורה בדקה ה-60, אבל הורחק תשע דקות לאחר מכן.

אנדריאן קרייב חוגג, צילום: מאור אלקסלסי
שחקני בני ריינה חוגגים, צילום: מאור אלקסלסי

 

הפועל באר שבע - עירוני טבריה 0:7

הפועל באר שבע שבה לטרנר אחרי ה-2:4 על מכבי נתניה והפעם לא הייתה צריכה מהפך בשביל לחגוג בדרך ל-0:7 גדול על עירוני טבריה. קינגס קנגאווה (2, 8), איגור זלטאנוביץ' (18, 83), דן ביטון (26), הלדר לופש (53) וזאהי אחמד (60) כבשו לזכות מחזיקת הגביע, שככל הנראה תסיים את המחזור במקום הראשון בטבלה. סמביניה הורחק (14).

רן קוז'וך, צילום: דני מרון
הלדר לופש חוגג, צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

תוצאות נוספות:
עירוני קריית שמונה - הפועל פתח תקווה 0:0
מ.ס אשדוד - בני סכנין 2:1 (לאשדוד: באטום (39), לסכנין: מריניאן (3), שמיר (12))
הפועל חיפה - הפועל ירושלים 1:2 (לחיפה: סבג (8), איסט (45), לירושלים: אידוקו (30))

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר