"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עונה שנייה ברציפות: מכבי תל אביב תשחק בליגה האירופית

האלופה ממשיכה לבנות לעצמה מורשת מפוארת והבטיחה קמפיין אירופי בפעם העשירית בעידן מיטש גולדהאר • הקבוצה של ז'רקו לאזטיץ' הפסידה 1:0 לדינמו קייב, אבל יתרון 1:3 מהמשחק הראשון הספיק לה כדי להשלים את המלאכה • בין היריבות האפשריות: פרנצווארוש של גבי קניקובסקי ורובי קין, הכוכב האדום בלגרד של עומרי גלזר, רומא, פורטו, אסטון וילה ועוד

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי תל אביב מול דינמו קייב. צילום: מכבי תל אביב

מכבי תל אביבממשיכה לבנות לעצמה מורשת אירופית מפוארת והערב (חמישי)הבטיחה את מקומה בליגה האירופיתזו העונה השנייה ברציפות. הצהובים אומנם הפסידו 1:0 לדינמו קייב, אך היתרון 1:3 מהמשחק הראשון הספיק להם כדי להשלים את המלאכה בדרך לחורף ארוך ומפגש מול יריבות מסקרנות.

בפעם העשירית בעידן מיטש גולדהאר האלופה סידרה לעצמה קמפיין אירופי והפעם ההגרלה יכולה לסדר לה מפגשי ענק. בין היריבות שהיא תוכל להגריל מחר נמצאות אסטון וילה ונוטינגהאם פורסט מהפרמייר ליג, ריאל בטיס וסלטה ויגו מלה ליגה, שטוטגרט מהבונדסליגה, רומא ובולוניה מהסרייה א', פורטו, ליון ועוד.

בנוסף למכבי ת"א, בליגה האירופית ישחקו גםגבי קניקובסקי עם פרנצווארושועומרי גלזר עם הכוכב האדום בלגרד. הקבוצה של ז'רקו לאזטיץ' תוגרל מהדרג השני ותפגוש שמונה יריבות בסך הכל, שתיים מכל דרג, כשההגרלה תתקיים מחר ב-14:00. משחקי הבית לא יתקיימו בישראל בעקבות המצב הביטחוני.

אושר דוידה,צילום: מכבי תל אביב

הופעה פחות טובה בפולין

אחרי ההצגה המרשימה במשחק הראשון שהתקיים בבאצ'קה טופולה שבסרביה, בגומלין שנערך בלובלין מכבי נראתה הרבה פחות טוב. הפתיחה הייתה מדאיגה וכבר אחרי שש דקות האקסאדוארדו גררו, שגדל בקריית שלום, הכניע את רועי משפתי בנגיחה. בהמשך הפנמי כמעט השלים צמד ומנגד, דור פרץ ואלעד מדמון החמיצו בגדול בדרך ל-1:0 בהפסקה.

הצהובים עלו טוב יותר למחצית השנייה, אבל היו מאוד לא מדויקים בפעולה האחרונה. רוי רביבו בעט לקורה, מדמון החמיץ ברשלנות מול השוער וככל שחלפו הדקות האוקראינים הפעילו לחץ על השער של משפתי בניסיון להשוות את התוצאה הכללית. לבסוף, אחרי דקות מורטות עצבים ותוספת זמן של כשש דקות, מכבי שרדה את המותחן ועלתה עם 2:3 בסיכום.

ז'רקו לאזטיץ',צילום: מכבי תל אביב

הרכב דינמו קייב:רוסלן נשצ'רט, אולכסנדר קראבייב, כריסטיאן בילובאר (דניס פופוב, 62'. ולדיסלב בראז'קו, 84'), טראס מיחאבנקו, ולדיסלדב דוביצ'אק, אולכסנדר פיחאליונוק (מיקולה שפארנקו, 84'), מיקולה מיכאילנקו, ויטלי בויאלסקי, אנדריי ירמולנקו (ולדיסלב קבאייב, 62'), נזאר וולושין ואדוארדו גררו (מטביי פונומארנקו, 73')

הרכב מכבי תל אביב:רועי משפתי, טייריס אסאנטה, מוחמד עלי קמארה, הייטור סנטוס (רז שלמה, 76'), רוי רביבו, כריסטיאן בליץ' (בן לדרמן, 86'), איסוף סיסוקו (איתמר נוי, 46'), דור פרץ, שגיב יחזקאל, אושר דוידה ואלעד מדמון (יון ניקולאסקו, 68')

ה-11 שלנו למשחק הגומלין נגד דינמו קייב 💪pic.twitter.com/kJnC4tnlVT

— Maccabi Tel Aviv FC (@MaccabiTLVFC)August 28, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר