"דיא סבע שינה לחלוטין את מאזן הכוחות, הוא שייך לרמות הגבוהות"
הכוכב, שעזב את מכבי חיפה לטובת אמדספור מהליגה השנייה בטורקיה, הבריק עם שלושער ובישול מול האקסית ועשה היסטוריה במועדון • "אי אפשר לעצור אותו, השתיק את כל המבקרים" • המשחק נערך בדלתיים סגורות בעקבות עונש שספגה הקבוצה, אלפים צפו בכיכר העיר
דיא סבעלא היה צריך הרבה זמן כדי לכבוש את הלב של כל אוהדי אמדספור. אחרי שעזב את מכבי חיפה בעקבות בעיות מול רשות המסים וחתם בקבוצה מליגת המשנה בטורקיה הואהתקבל על ידי קהל רב בשדה התעופהוכבר במשחק השני שלו הצית את הדמיון עם שער מרהיב בעקב.
אבל זו הייתה רק ההתחלה. הערב (ראשון) סבע כבר סיפק חתיכת מופע עם שלושער ובישול מול סיבאספור האקסית בדרך ל-2:4 וניצחון בכורה העונה. הכוכב הישראלי עשה היסטוריה והפך לראשון בתולדות אמדספור הצנועה, שמייצגת את המיעוט הכורדי בטורקיה, שכובש שלושער בליגה השנייה.
אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן
"סבע שינה את מאזן הכוחות", התלהבו בכלי התקשורת בטורקיה. "אי אפשר לעצור אותו, הוא לחלוטין שייך לרמה הרבה יותר גבוהה מהליגה השנייה". עוד כתבו: "אמרו עליו שהוא סובל מהשמנת יתר ומה כבר הוא יכול לתרום, אבל הוא השתיק את כולם עם שלושער ולא ריחם עלקבוצתו לשעבר".
בעקבות אירועי אלימות במשחק הקודם של אמדספור מול ארזורום, היא נאלצה לארח את המשחק הערב בדלתיים סגורות. עיריית דיארבקיר ארגנה אירוע צפייה בכיכר העיר אליו הגיעו אלפי אוהדים. מי שכן נכח באצטדיון וראה את השלושער של סבע מקרוב היה מושל העיר מוראט זורלואולו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוSesinizden yoksunduk ama gücünüzden asla! 💚❤️
— Amedspor (@amedskofficial)August 24, 2025
Evimizde 3 puanı, 4 golle hanemize yazdırıyoruz! 👏🏻#MücadeleninTakımı|#AMDvSVSpic.twitter.com/foKrThnPCt

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
