"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
היא חוזרת: הפועל תל אביב בגמר גביע הטוטו עם 0:2 על הפועל באר שבע
העולה החדשה לליגת העל רחוקה 90 דקות מזכייה בתואר אחרי ניצחון חוץ גדול על מחזיקת הגביע • לירן רוטמן (38) ועמית למקין (67) הבקיעו, המפסידה המשיכה בבצורת ההתקפית ואיבדה את מיגל ויטור • בית"ר ירושלים או הפועל חיפה יחכו בגמר
עמית למקין ודניאל דאפה. צילום: אלן שיבר

היא חוזרת: הפועל תל אביב בגמר גביע הטוטו עם 0:2 על הפועל באר שבע

העולה החדשה לליגת העל רחוקה 90 דקות מזכייה בתואר אחרי ניצחון חוץ גדול על מחזיקת הגביע • לירן רוטמן (38) ועמית למקין (67) הבקיעו, המפסידה המשיכה בבצורת ההתקפית ואיבדה את מיגל ויטור • בית"ר ירושלים או הפועל חיפה יחכו בגמר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

עד הדקה ה-96במחזור האחרון בשלב הבתים של גביע הטוטו,הפועל תל אביבהייתה בדרך לדרבי פיקנטי מול מכבי תל אביב במשחקי הדירוג. אלא ששער אחד של רן בנימין עמוק בתוספת הזמן שלח אותם לחצי הגמר, ואולי שינה להם את העונה. הערב (שבת) בחצי הגמר השיגו האדומים את אחד הניצחונות המרשימים שלהם בשנים האחרונות (כן, גם אם זה גביע הטוטו), עם0:2בחוץ עלהפועל באר שבע.

עוד לפני המשחק,מחזיקתהגביע ערכה טקס עבור מאמן היריבה,אליניבברדה, במה שהיה ביקורו הראשון באצטדיון טרנר מאז שעזב את המועדון לפני למעלה משנה. אלא שאחרי הטקס המרשים, הקבוצה מבירת הנגב קפאה. אולי זו האכזבה מהקמפיין האירופי שעדיין שורה עליה, אבל כשההתקפה לא מאוד מאיימת (שער אחד בארבעה משחקים באירופה) - טעות אחת הספיקה כדי לגזור עליה הפסד.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

עמית למקין ודניאל דאפה,צילום: אלן שיבר
שחקני הפועל באר שבע מאוכזבים,צילום: אלן שיבר

בדקה ה-38, בנימין שלח כדור עומק ללירןרוטמן, שהקדים אתמיגלויטורשמעד. אחרי שהבלם הוותיק כבר לא היווה עליו איום,רוטמןהגיע לאחד על אחד מול ניבאליאסי. השוער עצר את הניסיון הראשון, אךרוטמןדחק רגל ושלח את הכדור לרשת החשופה. אם לא די בכך מבחינת באר שבע,ויטורנפצע ברגלו והוחלף עוד לפני המחצית.

את שער השני של האורחת בדקה ה-67הבקיע עמיתלמקין, אחיו של אקס הפועל ומכבי תל אביב - סתיולמקין.קינגסקאנגווהחגג בדקה ה-72שער מצמק אחרי מבצע נהדר, רק כדי לגלות שזה נפסל בגלל נבדל. הפועל תל אביב החזיקה מעמד ושמרה על שער נקי.

אי אפשר לנבא מעכשיו באילו מקומות העולה החדשה תסיים העונה. אבל מה שבטוח הוא שאת העונה בליגה שתחל בשבוע הבא, הקבוצה שלאליניבברדה תתחיל עם ביטחון עצמי גבוה. בינתיים היא תחכה עד יום שני, אז תגלה האם יריבתה בגמר תהיה בית"ר ירושלים או הפועל חיפה. כך או כך, האדומים רחוקים90דקות מתואר ראשון מאז הזכייה בגביע המדינה ב-2012, אלא אם אתם כוללים את הזכייה בגביע הטוטו - של הליגה הלאומית.

מיגל ויטור,צילום: אלן שיבר
הטקס של הפועל באר שבע לאליניב ברדה,צילום: אלן שיבר

במקביל לחצי הגמר, נערכו שלושה מפגשים נוספים כחלק ממשחקי הדירוג של גביע הטוטו:

המשחק על מקומות9-10

מכבי נתניה - עירוני קריית שמונה0:1

לנתניה:הריברטוטבארש(80)

המשחק על מקומות11-12

הפועל פתח תקווה - עירוני טבריה2:3

לפתח תקווה: גולן בני (21), אוראל דגני (33), נועם גיסין (84). לטבריה: ניב גוטליב (11),סטניסלבבילנקי(49)

המשחק על מקומות 13-14

בני סכנין - מ.ס. אשדוד2:2 (4:5 לסכנין בפנדלים)

לאשדוד: יוג'ין אנסה (48), עומר קורסיה (ע',50). לסכנין:ג'ביירבושנאק(90), אחמד סלמן (94)

שחקני מכבי נתניה חוגגים,צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו