דיווח: זו הקבוצה מישראל שתציע 2 מיליון יורו על קשר מברזיל
בדרום אמריקה טוענים כי מתאוס קרבאליו בן ה-23 מבוקש על ידי מכבי חיפה, שמחפשת מחליף לדיא סבע ועשויה לפנות מקום לשחקן זר בקרוב
,עודכן
0השמעה
העימות בין שחקני מכבי חיפה לראקוב / לפי סעיף 27א'
דיווח בדרום אמריקה:מכבי חיפהתציע 2 מיליון יורו על הקשר הברזילאי מתאוס קרבאליו בן ה-23 מוואסקו דה גאמה.
קרבאליו (1.84 מ'), הצטרף לוואסקו דה גאמה בתחילת 2024 ומוערך בכ-1.4 מיליון יורו, אך העונה מתקשה לקבל דקות משמעותיות בהרכב של פרננדו דיניז במועדון הפאר מריו דה ז'ניירו.כבר אתמול פורסם בברזיל שהשחקן מבוקש על ידי קבוצה בישראל- ועכשיו מתברר כי מדובר בירוקים.
אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן
💢| O clube israelense interessado no volante Mateus Carvalho é o Maccabi Haifa.
— Mídia Vascaína (@midiavascaina)August 14, 2025
A expectativa é que o clube de Israel faça uma proposta de algo em torno de 2 milhões de euros (R$ 12,6 milhões).
🗞️|@AVascainospic.twitter.com/BHK0cWsdM5
כידוע, הירוקים אמנם עמוסים בגזרת הזרים, אך מחפשים אחר קשר במקום דיא סבע שעזב את הקבוצה ועשויים להיפרד מקסנדר סברינה אם ימצא מחליף ראוי.
מכבי חיפהומכבי תל אביבבודקות גם את האפשרות לצרף את קשר הפועל ירושלים סדריק דון. כרגע האדומים מהבירה הציבו תג מחיר גבוה שנע סביב 2 מיליון יורו, אבל השחקן עצמו מעוניין לעזוב הקיץ ועשוי להפעיל לחץ כדי לאפשר את המעבר לאחת הגדולות או לקבוצה מעבר לים.

