"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דור תורג'מן מתקרב לעזיבת מכבי תל אביב - אחד הזרים להישארות
ניו אינגלנד מה-MLS לא מוותרת על החלוץ וצפויה להגיש הצעה נוספת בגובה 4 מיליון דולר • דפורטיבו לה קורוניה החליטה לרדת מהקשר איסוף סיסוקו בשל הדרישות של האלופה
דור תורג'מן ואיסוף סיסוקו. צילום: עמי שומן

דור תורג'מן מתקרב לעזיבת מכבי תל אביב - אחד הזרים להישארות

ניו אינגלנד מה-MLS לא מוותרת על החלוץ וצפויה להגיש הצעה נוספת בגובה 4 מיליון דולר • דפורטיבו לה קורוניה החליטה לרדת מהקשר איסוף סיסוקו בשל הדרישות של האלופה

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ניו אינגלנד רבולושן מה-MLSלא מוותרת על חלוץ מכבי תל אביב דור תורג'מןוצפויה להגיש עבור הצעה נוספת לגביו בגובה של ארבעה מיליון דולר, כך נודע ל"ישראל היום".

ההצעה הראשונה של האמריקנים עמדה על 2.5 מיליון דולר, אותה הצהובים דחו. הדרישה הראשונה של מכבי תל אביב על החלוץ שלה בקיץ נעה סביב 6-7 מיליון דולר, אבל ככל שעובר הזמן ולאור רצונו של תורג'מן לעשות התקדמות כלכלית ומקצועית בקריירה, כך גובר הסיכוי שהנהלת המועדון תתגמש מעט בדרישותיה כדי לאפשר את המעבר.

אפשרות נוספת היא, שמכבי תל אביב תנסה להשאיר לעצמה אחוזים בכרטיס ממכירה עתידית על מנת לשמור לעצמה סיכוי למקסם רווחים על אחד השחקנים המוכשרים שצמחו במחלקת הנוער שלה בשנים האחרונות. ההעדפה שלתורג'מןהייתה למצוא קבוצה באירופה כאשר ריינג'רס הסקוטית עקבה אחריו במשך תקופה ארוכה ורצתה בו, אבל גם מחירו הגבוה מנע ממנה לבצע עסקה.

ההערכה היא כי יהיו התפתחויות בנושא לאחר המשחק הקרוב של מכבי תל אביב מול חמרון המלטזית הגומלין הסיבוב השלישי המוקדם של הליגה האירופית.

דור תורג'מן, צילום: Getty images

איסוף סיסוקו ישאר בישראל?

בנושא אחר, דפורטיבו לה קורוניה החליטה לרדת מהקשר איסוף סיסוקו בשל הדרישות הגבוהות של האלופה. ההצעה של הספרדים הייתה נמוכה וההבנה הייתה שהפער גדול מדי מכדי לגשר עליו. בצוות המקצועי ישנו רצון לחזק את מרכז הקישור ולא לשחרר שחקנים.

הקשר קריסטיאן בליץ' צפוי להשלים את מעברו בהשאלה מאלקמאר ההולנדית לקרית שלום, כאשר המשא ומתן בין הצדדים נמצא בשלבים אחרונים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
איסוף סיסוקו, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...