האם הפועל תל אביב בדרך לרכש מרשים? לפי דיווח ביוון, האדומים מעוניינים בחלוץ א.א.ק אתונה ומכבי חיפה לשעבר – פרנצדי פיירו. פיירו חתם בא.א.ק אתונה רק לפני כשנה, כשנרכש ממכבי חיפה תמורת כ-3.5 מיליון יורו, אולם אחרי פתיחה טובה בליגה היוונית, עם שלושה שערים בחמשת משחקיו הראשונים, כבש רק עוד שלושה שערים עד סוף העונה.
ביוון מספרים הבוקר כי א.א.ק אתונה קרובה לצרף את לוקה יוביץ', אקס ריאל מדריד, מילאן ופרנקפורט שסיים לאחרונה את חוזהו במילאן האיטלקית, מה שיוביל לעזיבת פיירו. לפי "SDNA", בא.א.ק אישרו שיש ביקוש לפיירו ושבנוסף למכירה, גם לא נשללת אפשרות שיעבור בהשאלה עם אופציית רכישה, שכן הוא מחזיק בחוזה עד 2027.
בימים האחרונים ביקרו בחריפות את פיירו ביוון. בכתבה שעלתה על א.א.ק נכתב על החלוץ מטהיטי: "נגד הפועל באר שבע כולם ראו את זה - פיירו לא יודע לכבוש בכלל. הוא לא מוצא את השער, אי אפשר לסמוך עליו. הוא לגמרי לא בכושר. א.א.ק לא קיבלה ממנו כלום לאורך התקופה שלו במדיה".
פיירו הגיע לישראל בקיץ 2022 וסייע למכבי חיפה להעפיל לליגת האלופות בפעם השלישית בתולדותיה. הוא זכה עם הירוקים באליפות וכבש ב-106 משחקים 43 שערים והוסיף 18 בישולים. בקיץ שעבר כאמור עבר למדינה השכנה וכעת עשוי לשוב לארץ הקודש. יש לציין כי העמוד הרשמי של הפועל ת"א הגיב בשלילה לדיווח ברשת X.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨Hapoel Tel-Aviv are interested in signing Pierrot on a loan deal with an option to buy next season. 🟡⚫️#aek #aekfc #monoaek #aekara #football #transfers
— The AEK Guy (@TheAEKGuy) August 4, 2025

