"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות ההדחה מהליגה האירופית: ההחלטה המשמעותית של הפועל באר שבע

הבעלים אלונה ברקת לא שינתה את התוכניות לצרף בלם זר במקום קרלוס פונק והדרומיים יחזרו לאופציית כריסטיאן דבניש • הקולומביאני בן ה-24 של אבש הפורטוגלית נמצא על הפרק, בעיקר לאור הקשיים בהחתמתו של מאראקס הברזילאי של מוריירנסה • וגם: ההבהרה בנוגע למוחמד כנעאן

,עודכן
0השמעה

אלונה ברקת מסכמת את העונה של הפועל באר שבע במסיבת עיתונאים משה בן שמחון

הפועל באר שבעחוזרת לאופציית הבלם הקולומביאניכריסטיאן דבניש. שחקנה של אבש מהליגה הראשונה בפורטוגל עדיין על השולחן, בעיקר לאור הקשיים בהחתמתו של בלם אחר שמשחק בפורטוגל, מאראקס הברזילאי של מוריירנסה.

בבירת הנגב ספגו בשבוע שעבר מכה גדולה עם ההדחה מהליגה האירופית מול לבסקי סופיה, אבל הבעלים אלונה ברקת לא שינתה את התוכניות לגבי הרצון לצרף בלם זר במקומו של קרלוס פונק שעזב. דבניש הקולומביאני ומאראקס הברזילאי, הם שניים מהשמות המרכזיים, אם כי ישנם מועמדים נוספים.

בעונה החולפת רשם דבניש בן ה-2434 משחקי ליגה, בהם כבש שער ובישל אחד נוסף. הבלם, שהיה חלק מנבחרת קולומביה עד גיל 23, החל את הקריירה באתלטיקו נאסיונל הקולומביאנית ובהמשך עבר לפורטוגל כשהושאל לוויזלה, בואבישטה ולריו אבה, לפני שהגיע ב-2024 לאבש.

כריסטיאן דבניש,צילום: Getty Images

מעבר לכך, במועדון הדרומי קיימת אכזבה גדולה מהפציעה של קשר הרכש חמודי כנעאן, שנותח אמש בברכו בעקבות קרע במיניסקוס. ברקת השקיעה בכנעאן 1.2 מיליון יורו לפני כחודש, בידיעה כי יש לשחקן היסטוריית פציעות.

כבר בתחילת הדרך, המסר של הצוות הרפואי והמקצועי במועדון היה כי יש צורך להכניס אותו לעניינים בהדרגה, אבל למרות שעשו זאת, הגיעה הפציעה בברך שתביא להיעדרות של כחודשיים. כנעאן לא עבר תפירה במיניסקוס, מה שיקצר את זמן ההחלמה. יחד עם זאת, במועדון הבהירו כי "לא יחזירו את כנעאן לפעילות לפני שיהיה בריא במאה אחוז".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
כנעאן,צילום: הפועל ב"ש
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר