משחק הכיסאות הישראלי בפרנצווארוש עשוי להשפיע מאוד על ליגת העל. אתמול (חמישי) פורסם באתר "M4 Sport" כי מוחמד אבו פאני יוכל לעזוב את אלופת הונגריה, אם גבי קניקובסקי יחתום. בדיווח צוין שיש מועדון שקרוב להגיש הצעה עבור שחקן נבחרת ישראל, אולם הודגש כי לא מדובר במכבי חיפה.
בהונגריה כתבו: "השמועות שמכבי חיפה תנסה להחזיר את אבו פאני אינן נכונות כלל, אך יש עניין בקשר. לפי המידע שלנו מספר קבוצות עוקבות אחריו ואחת מהן קרובה להגיש הצעה עבורו. המנהל הספורטיבי תמאש היינאל וסוכנו של השחקן נמצאים בקשר מתמיד ועובדים על קבלת ההחלטה הטובה ביותר עבור המועדון והשחקן כאחד".
הסיבה העיקרית לכך שאבו פאני מועמד לעזוב, היא הרצון של המאמן רובי קין להביא את קניקובסקי, ששיחק תחתיו במכבי תל אביב ונחשב לשחקן חופשי אחרי שסיים את חוזהו בקריית שלום. באתר "Ulloi129" ציינו: "פרנצווארוש רוצה לראות את קניקובסקי אצלה, אך אין התפתחויות חדשות בנושא".
עוד הוסיפו בהונגריה: "מזה זמן מה מתקיים דיון לפיו הגעתו של קניקובסקי יוכל להתממש רק אם בן ארצו, אבו פאני, יעזוב את פרנצווארוש, שכן שניהם משחקים באותה עמדה וסגנון המשחק והתכונות הפיזיות שלהם דומים". בעונה החולפת קניקובסקי כבש שני שערים ובישל 11, אבו פאני רשם ארבעה שערים ושמונה בישולים.


