חלוץ מכבי חיפה, דין דוד, מחזיק בהצעה מקבוצת יוקוהמה מרינוס היפנית ועשוי לעזוב את הקבוצה. במועדון מודעים להצעה ועשויים שלא לעמוד בדרכו.
הירוקים צפויים לדרוש עבורו לפחות 2.5 מיליון יורו ונועלת הטבלה היפנית תצטרך לעמוד בסכומים. הירוקים רכשו את דין דוד בשנת 2021 תמורת 1.1 מיליון יורו וחלק מכרטיס השחקן עדיין שייך למ.ס אשדוד.
בשל האפשרות שיעזוב, חיפה הכינה אלטרנטיבה והחלוץ הג'מייקני טריבנטה סטיוארט עשוי להיות זה שייכנס לנעליו של דוד. סטיוארט, שחקנה של רדניצקי הסרבית, כבשו אשתקד 13 שערים.
אם כך יקרה, מכבי חיפה תשנה את פניה בכל הקשור לחוד הקבוצה, זאת יחד עם צירופו של ג'ורג'ה יובאנוביץ' שחתם במכבי חיפה, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום".
דין דוד מעוניין לצאת לחו"ל מזה תקופה ארוכה. הוא החזיק בעבר בהצעות מארה"ב אך התנאים לא הבשילו לכדי עזיבה. כעת, נראה שבקבוצה מהכרמל מבינים שישנה גם תחושת מיצוי ורצון להתקדם מצד מי שהיה שותף עם הקבוצה לזכייה בשתי אליפויות והעפלה לשלב הבתים בליגת האלופות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

