דיווח: נסגרה חזרתו של אקס מכבי חיפה לקבוצה בחוזה לשלוש עונות
פייר קורנו אומנם מתאמן עם סנט אטיין, אבל בצרפת מאשרים שהוא כבר סיכם בעל פה אצל הירוקים • המגן השמאלי בן ה-28 יצטרף לסגל של דייגו פלורס ויחזור לליגת העל אחרי שזכה באליפות ושותף למסע לליגת האלופות
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מכבי חיפה ופייר קורנוסיכמו בעל פה על חזרתו של המגן השמאלי למועדון בחוזה לשלוש שנים, כך דווח היום (שלישי) בצרפת. השחקן בן ה-28 זכה בשתי אליפויות תחת ברק בכר ובקיץ שעבר נמכר לסנט אטיין, אולם לא מצא את מקומו בקבוצה וכעתיחזור לכרמל.
בעוד מחמוד ג'אבר עשה את הדרך ממכבי חיפה לסנט אטיין, קורנו יעשה כעת את הדרך ההפוכה. בימים אלה המגן עדיין מתאמן עם הצרפתים, אבל כאמור חזרתו לישראל נסללה והוא צפוי להצטרף בקרוב לסגל של דייגו פלורס ולהתאחד עם חבריו החדשים-ישנים.
בעונה החולפת קורנו רשם בסך הכול 11 הופעות בליגה הבכירה בצרפת והתקשה לשחזר את היכולת שהפגין בתקופתו במכבי חיפה. סנט אטיין ירדה לליגה השנייה ובעוד ג'אבר ינסה להחזיר אותה תוך עונה אחת, קורנו ינסה להחזיר את צלחת האליפות בליגת העל.
הירוקים נפרדו אתמול מוויט אנסימבה, הקונגולזי שהגיע בקיץ שעבר מבורדו כמחליפו של קורנו, כאשר כעת נסללה הדרך לחזרתו של המגן השמאלי מסנט אטיין. כזכור, בקדנציה הקודמת קורנו היה חלק בלתי נפרד מהזכייה באליפות בעונת 2022/23 ובמסע לליגת האלופות באותה עונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
