ההכנות תקועות: הצרה של מכבי תל אביב, הפועל באר שבע, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים
ארבע הנציגות של הכדורגל הישראלי באירופה לא יכולות להתאמן בצל החמרת הנחיות פיקוד העורף • הקבוצות התאמנו עד כה בהרכבים חלקיים, הירוקים טרם פגשו את מאמנם החדש דייגו פלורס, הטיסה של האדומים בוטלה • שחקנים שנתקעו בחו"ל התבקשו להגיע ישירות למחנה האימונים באירופה, כשיתאפשר לצאת אליו מישראל
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מכבי תל אביב, הפועל באר שבע, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים התבשרו בשבוע שעבר על זהות היריבות האפשריות בתחילת המסע האירופי, אך ההכנות שלהן לאותו המסע רחוקות מלהיות אידאליות. בצל ההחמרה המחודשת בהנחיות פיקוד העורף הבוקר (ראשון), הקבוצות לא יכולות להתאמן, כשגם כך עד כה הן עשו זאת בהרכב חלקי למדי.
במכבי חיפההאימונים בוטלו עד להודעה חדשה ועד שיהיה שינוי בהנחיות פיקוד העורף. לא רק שהירוקים לא מתאמנים בלי הזרים, אלא גם בלי המאמן שלהם - דייגו פלורס. כל אלו יחברו רק כשהקבוצה תמריא למחנה האימונים בחו"ל, כשבשלב זה עדיין לא ידוע מתי זה יקרה.
הפועל באר שבעהייתה אמורה להמריא הבוקר למחנה האימונים, אך בעקבות סגירת השמיים הטיסה כמובן בוטלה. האדומים אינם יכולים לצאת מהארץ, כאשר בשלב זה הם גם לא יכולים לקיים אימונים.
מכבי תל אביבכבר החלה את האימונים, בית"ר ירושלים עדיין לא, אך בכל אופן גם שתיהן לא יכולות להתאמן במצב הנוכחי - אלא רק כאשר תתאפשר יציאה למחנה אימונים בחו"ל. שחקני הקבוצות שתקועים מחוץ לישראל יגיעו ישירות למחנה באירופה.
הפועל באר שבע תחל את העונה האירופית כבר ב-10 ביולי מול לבסקי סופיה בסיבוב הראשון במוקדמות הליגה האירופית. מכבי תל אביב תפגוש את פאפוס למשחק הראשון במוקדמות ליגת האלופות ב-22/23 ביולי, בעוד מכבי חיפהובית"ר ירושליםיתמודדו במוקדמות הקונפרנס ליג החל מ-24 ביולי.


