"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כבר היה עם רגל וחצי מחוץ למכבי חיפה: המגן ש"חיכה להזדמנות" והפך לשחקן הרכב
לאחר פתיחת עונה בה כמעט עזב, רועי אלימלך חתם לשנתיים נוספות אצל הירוקים • המגן שגדל במחלקת הנוער השתלב ברוטציה בעקבות עזיבת סונדגרן ומכירת פיינגולד • עופר טסלפפה מפרגן לו בשיחה עם "ישראל היום": "הבנה אדירה במשחק, משחק ראש יוצא דופן – הוא שייך לרמות הגבוהות"
רועי אלימלך. צילום: מאור אלקסלסי
20:30: מכבי חיפה - הפועל ב"ש

כבר היה עם רגל וחצי מחוץ למכבי חיפה: המגן ש"חיכה להזדמנות" והפך לשחקן הרכב

לאחר פתיחת עונה בה כמעט עזב, רועי אלימלך חתם לשנתיים נוספות אצל הירוקים • המגן שגדל במחלקת הנוער השתלב ברוטציה בעקבות עזיבת סונדגרן ומכירת פיינגולד • עופר טסלפפה מפרגן לו בשיחה עם "ישראל היום": "הבנה אדירה במשחק, משחק ראש יוצא דופן – הוא שייך לרמות הגבוהות"

מיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מכבי חיפההודיעה בסוף השבוע כי המגן הימני, רועי אלימלך, ימשיך במועדון לפחות לשנתיים נוספות, לאחר שהמועדון החליט לממש את האופציה עליו. אלימלך, שגדל במחלקת הנוער של המועדון, רשם העונה 18 הופעות במדים הירוקים.

השחקן אמר לאתר הרשמי: "אני מאושר להמשיך לשנתיים נוספות במקום בו גדלתי. מכבי חיפה זה הבית שלי, וכל כולי מרוכז בהצלחת הקבוצה".

מימוש האופציה כלל לא היה מובן מאליו בתחילת העונה. בחודש ספטמבר האחרון, רגע לפני תום מועד ההעברות, כבר היה אלימלך עם רגל וחצי מחוץ למכבי חיפה. הוא ניהל שיחות עם מספר מועדונים בליגת העל לקראת יציאה להשאלה, כאשר קדמו לו ברוטציה בעמדת המגן הימני: דניאל סונדגרן, עיליי פיינגולד ומאור קנדיל.

אלא שאז ביקש סונדגרן לעזוב מיידית, מה שגרם לצוות המקצועי להתעקש על הישארותו של אלימלך. גם לאחר מכן, הוא לא זכה למקום קבוע בהרכב והתנדנד בין הספסל ליציע. בינואר, עם מכירתו של פיינגולד לליגת ה-MLS, הפך אלימלך לחלק מהרוטציה של ברק בכר.

רועי אלימלך, צילום: מאור אלקסלסי

טבילת האש בעפולה

אלימלך הוא שחקן בית של מכבי חיפה, שגדל במחלקות הנוער ושיחק בקבוצת הנוער של המועדון. בינואר 2022 הושאל להפועל עפולה, במה שהייתה טבילת האש הראשונה שלו בבוגרים. בחצי עונה בליגה הלאומית הוא השתלב היטב, רשם 15 הופעות (13 מהן בהרכב) ואף כבש שער אחד. היכולת הזו זיכתה אותו בהשאלה נוספת לעונה נוספת.

לאחר מכן הוא הושאל גם להפועל פתח תקווה במדיה אפילו כבש שער בכורה, נגד לא אחרת ממכבי חיפה -במשחק החידוש של ליגת העל אחרי מלחמת חרבות ברזל.

הדעה הרווחת לגבי עמדת המגן הקלאסי היא שהוא צריך לשחק כמה שיותר קרוב לקו. אלימלך ממקם את עצמו בחוכמה כשהקבוצה תוקפת, ובמהלכים מסוימים אפשר לראות כיצד כניסתו לשטחים הללו תורמת משמעותית להתקפה.

בפן ההתקפי הוא ברמה מספקת עבור קבוצה כמו מכבי חיפה, במיוחד לאור העובדה שהיא תוקפת רבות דרך המגנים – כמו שהיה ניתן לראות עם פייר קורנו – ולכן השתלב היטב בשיטת המשחק של האלופה.

עם זאת, בפן ההגנתי אלימלך עדיין לא ברמה מספקת, ומתקשה לשמש כמגן משמעותי במערך של ארבעה שחקני הגנה. אף על פי כן, הפוטנציאל קיים, ולא תהיה זו הפתעה אם ברק בכר יהפוך אותו למגן הראשון בעונה הבאה.

רועי אלימלך, צילום: מאור אלקסלסי

"משחק ראש שלא רואים"

מי שמכיר היטב את אלימלך הוא המאמן עופר טסלפפה, שאימן אותו בהפועל פתח תקווה, וסיפר: "אני מאוד אוהב את הילד הזה ומעריך אותו. מה שמסמל אותו זו ההבנה שלו בכדורגל – אדירה. יש לו משחק ראש שלא ראיתי אצל מגינים ישראלים.

הוא יכול לשחק גם במערך של ארבעה וגם של חמישה שחקני הגנה. מכבי חיפה עשתה נכון כשנתנה לו הזדמנות, והוא מחזיר על המגרש. רועי אוהב לעבוד, והעובדה שלא עזב וחיכה להזדמנות מוכיחה שהוא שייך לרמות הגבוהות. אני בטוח שהוא ימשיך להשתפר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רועי אלימלך עולה לנגיחה, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...