דורון ליידנר. צילום: אלן שיבר

אחרי שפספסה אותו ברגע האחרון: מכבי חיפה סימנה לגיונר לקיץ

הירוקים נמצאים במצוקה בעמדת המגן השמאלי וסימנו את דורון ליידנר, שמושאל כעת לפ.צ ציריך ומשחק בעיקר בקבוצת המילואים • לישראלי יש חוזה באולימפיאקוס לעונה הבאה, אך בקבוצה בכרמל מאמינים שניתן לצרפו

עמדת המגן השמאלי במכבי חיפה העונה הייתה בעייתית. ויטאל אנסימבה, שהגיע בקיץ כמחליפו של פייר קורנו, לא מספק את הסחורה, כאשר היחיד שנותר בעמדה הוא קני סייף, לו המועדון צפוי להציע חוזה גם לעונה הבאה

מי שסומן על ידי הירוקים לקיץ הוא דורון ליידנר, מגנה של אולימפיאקוס שמושאל כעת לפ.צ ציריך השוויצרית. השחקן, שיחגוג בהמשך החודש את יום הולדתו ה-23, נמנה כעת על הסגל של קבוצת המילואים ולא מקבל הזדמנויות בקבוצה הבוגרת, בה שיחק ארבע פעמים בתחילת העונה. 

לליידנר יש חוזה באולימפיאקוס לעונה הבאה כחלק מהחוזה עליו חתם כשעבר מהפועל תל אביב ליוון בקיץ 2022 תמורת 1.5 מיליון יורו, אבל במכבי חיפה מאמינים כי יהיה אפשר לצרפו. כזכור, בינואר האחרון הוא הוצע לירוקים, אבל פספסה אותו ברגע האחרון.

המגן השמאלי המבטיח עבר תחנות רבות בקריירה מאז שהפך ללגיונר. הוא שיחק קצת באולימפיאקוס, אבל עבר בהשאלה לאוסטריה וינה, שם גם התקשה לקבל הזדמנויות ובנוסף סבל מקרע ברצועה הצולבת, שהשביתה אותו לאורך כמעט שנה. אותה פציעה גם קטעה לו רצף משחקים נהדר בנבחרת ישראל, בה רשם 8 הופעות. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ליידנר, צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...