"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכב ארסנל נגד ישראל: "נתמודד עם ההחלטה של אופ"א לקיים את המשחק"
קפטן נבחרת נורבגיה, מרטין אודגור, לא הסתיר את דעתו על המלחמה בעזה • ל"אפטנפולטן" הוא הוסיף: "כולם יודעים שמה שקורה שם זה נורא"

Loading...

שליח ישראל היום לדברצן מדווח מאימון נבחרת ישראל / ליאב נחמני

כוכב ארסנל נגד ישראל: "נתמודד עם ההחלטה של אופ"א לקיים את המשחק"

קפטן נבחרת נורבגיה, מרטין אודגור, לא הסתיר את דעתו על המלחמה בעזה • ל"אפטנפולטן" הוא הוסיף: "כולם יודעים שמה שקורה שם זה נורא"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בנבחרת ישראל ובנבחרת נורבגיהמדברים על כך שכל אחת מתרכזת במשחק הפתיחה שלה בקמפיין המוקדמות של מונדיאל 2026, שייערך בשבת, אבל המתח לקראת המפגש ביניהן ביום שלישי בשבוע הבא כבר קיים ומעלה הילוך מדי יום.

הרקע לצערנו אינו ספורטיבי אלא פוליטי, ושחקניו של המאמן אולה סולבאקן כבר הביעו את תמיכתם בצד הפלשתיני של הסכסוך, מה שהוביל את התאחדות הכדורגל הישראלית להחלטה ששחקני הנבחרת לא יחליפו חולצות עם הנורבגים בסיום המשחק.

אימון נבחרת נורבגיה, צילום: EPA

היום (חמישי), חידשו הנורבגים את המתקפה על ישראל, כשהקפטן מרטין אודגור, כוכב קבוצת ארסנל, לא הסתיר את סלידתו. "אי אפשר להתעלם ממה שקורה, זה נורא עבור כולם", הוא התייחס למלחמה בעזה וכאמור הבהיר שבמבחינתו ישראל היא הצד התוקפן.

על פי דבריו לעיתון הנורבגי "אפטבפולטן", הואהיה שמח להימנע ממפגש עם ישראל: "נתמודד עם ההחלטה של אופ"א לקיים את המשחק. זה נושא לשיחה אצלנו, כי אנחנו קוראים חדשות ורואים מה קורה, זה טבעי שנדבר על זה. ננסה להתרכז במשחק הקרוב ואחרי זה הפוקוס יהיה כולו על ישראל".

סולבאקן התראיין גם הוא והתייחס בקצרה ובדיפלומטיות למפגש עם נבחרת ישראל: "המשחק הזה לא משהו מיוחד בשבילי, אבל צריכים להוסיף אליו את הרקע שאסור לנו להתעלם ממנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אולה סולבאקן. דיפלומט, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...