"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ספיר ברמן הפכה לטרנסג'נדרית הראשונה ששופטת משחק בינלאומי: "אגן על אחיי בקהילת הלהט"ב"
ברמן בת ה-30 מנהלת בשעה זו את המפגש בין צפון אירלנד למונטנגרו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה לנערות עד גיל 17 • ביום ראשון הבא היא אף תשפוט במשחק בין קזחסטן למונטנגרו
ספיר ברמן. . צילום: מאור אלקסלסי
היסטוריה כחול-לבן

ספיר ברמן הפכה לטרנסג'נדרית הראשונה ששופטת משחק בינלאומי: "אגן על אחיי בקהילת הלהט"ב"

ברמן בת ה-30 מנהלת בשעה זו את המפגש בין צפון אירלנד למונטנגרו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה לנערות עד גיל 17 • ביום ראשון הבא היא אף תשפוט במשחק בין קזחסטן למונטנגרו

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

היסטוריה כחול-לבן. השופטת הישראליתספיר ברמןהפכה הערב (שני) לטרנסג'נדרית הראשונה אי פעם ששופטת משחק בינלאומי. ברמן שעשתה את תהליך שינוי המגדר ב-2021 חגגה השנה 30 ומנהלת בשעה זו את המפגש בין צפון אירלנד למונטנגרו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה לנערות עד גיל 17. ביום ראשון הבא היא אף תשפוט במשחק בין קזחסטן למונטנגרו.

בתקשורת ברחבי אירופה התרגשו מהאירוע היום כשגם ביוון ומדינות נוספות התייחסו להיסטוריה. "להיות שופטת בינלאומית זה כבוד גדול, גאווה גדולה, אבל זו ההזדמנות להמשיך ולעשות את מה שאני אוהבת, בעולם שעיצב אותי ובמקום בו גדלתי", אמרה ברמן לאחרונה כשנודע כי תרשום את הרגע הגדול שלה. "אשפוט בענווה, בתקווה לעשות כמיטב יכולתי, לייצג את המדינה שלי, להגן על אחיותיי בקהילת הלהט"ב".

בהמשך לכך, היא אמרה כי היא מאמינה ש"נראות בספורט המקצועני היא כלי רב עוצמה לקידום ההכרה בקהילת הלהט"ב במיוחד עבור בנות העשרה אותן תשפוט. "כששחקנים צעירים רואים גיוון על המגרש, זה עוזר לנרמל את ההכללה ומשדר מסר חזק שמה שחשוב באמת זה כישרון ומחויבות", הוסיפה.

ספיר ברמן בימים שלאחר השינוי האמיץ שעשתה, צילום: אלן שיבר

השופטת האנגלית לוסי קלארק הפכה לשופטת הטרנסג'נדרית הראשונה בעולם בליגה חצי מקצוענית ב-2018, אבל היא מעולם לא שפטה אירוע גדול ורשמי ולכן ברמן הפכה לראשונה שחתומה על ההישג המרשים והמרגש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...