"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התפתחות סביב גיא מלמד: המסקנות של מכבי חיפה אחרי ההעפלה לרבע הגמר

הירוקים רוצים לסגור עד המשחק מול בני סכנין את הסאגה סביב חלוץ הפועל חיפה ומוכנים לשלם יותר ממה שנדרש מהם בהתחלה • דין דוד שמבוקש בארה"ב קיבל מסר, וצפוי לקבל שדרוג בשכר

,עודכן
0השמעה
גיא מלמד. צילום: קובי אליהו

מכבי חיפה צפויה להשלים את העברתו של החלוץ גיא מלמד עד סוף השבוע על מנת שיירשם בסגל הקבוצה לקראת המשחק בשבת מול בני סכנין. הפועל חיפה העלתה את דרישותיה עבור השחקן, אך זה לא מה שאמור למנוע את המעבר. הפועל חיפה דרשה שני מיליון שקלים, אחרי שהיו הבנות על כ-300 אלף יורו (1.2 מיליון שקלים).

בסופו של דבר, הצדדים יתפשרו על סכום מסוים באמצע ומלמד בן ה-32 יירכש תמורת סכום גבוה יחסית לגילו. גם השחקן מקווה לראות את הדברים נסגרים בהקדם, אחרי שאתמול (שלישי) יצא מאימון הפועל חיפה דרך יציאה צדדית, עקב כך שמספר אוהדים הגיעו כדי לקלל אותו. גורמים בשתי הקבוצות הודו כי "רק תרחיש יוצא דופן ימנע מעבר עוד השבוע".

מעבר לכך, הירוקים לא מתכוונים לשחרר את החלוץ דין דוד ל-MLS, למרות שהשחקן מחזיק בהצעות, כולל התעניינות מצידן של אינטר מיאמי ושארלוט. כדי להשאירו, מכבי חיפה תגיש למלך שעריה הצעה לשדרוג חוזהו עם הבנות שאם תגיע הצעה שוברת שוויון במהלך הקיץ, לא יעמדו בדרכו.

בינתיים, השחקן ממשיך להיעדר עקב פציעה בשריר הירך האחורי ובצוות הרפואי ינסו להכשירו למשחק בשבת. אמש הירוקים עברו את מכבי נתניה (0:1) שוב ללא חלוץ טבעי בהרכב, אך זה כאמור, צפוי להשתנות עד סוף השבוע כאשר מלמד יחצה את הכביש ובהמשך דין דוד יחזור מפציעתו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר