"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כולל מענק אליפות שמן: פרטי החוזה של גיא מלמד במכבי חיפה
חלוץ הפועל חיפה צפוי להשלים ביממה הקרובה את הפרטים האחרונים לפני המעבר לצד הירוק של העיר, כאשר קיים סיכוי שיהיה זמין אפילו למשחק הגביע מול מכבי נתניה • בחוזהו כלולים בונוסים ומענקים שיכפילו את שכרו הנוכחי
גיא מלמד. צילום: מאור אלקסלסי

כולל מענק אליפות שמן: פרטי החוזה של גיא מלמד במכבי חיפה

חלוץ הפועל חיפה צפוי להשלים ביממה הקרובה את הפרטים האחרונים לפני המעבר לצד הירוק של העיר, כאשר קיים סיכוי שיהיה זמין אפילו למשחק הגביע מול מכבי נתניה • בחוזהו כלולים בונוסים ומענקים שיכפילו את שכרו הנוכחי

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מכבי חיפה צפויה לסגור היום (שני) את הפרטים האחרונים בהעברתו של החלוץ גיא מלמד מהפועל חיפה. כפי שפורסם אמש ב"ישראל היום", מדובר במעבר מיידי תמורת כ-300 אלף יורו כאשר אם הכל ייחתם, מלמד עשוי להיות ירוק ביממה הקרובה ולהירשם בקבוצתו החדשה. השאלה שנותרה היא האם מלמד יעבור לפני המשחק מול מכבי נתניה או נגד בני סכנין בליגה, כבר בשבת הקרובה.

הפנייה של מכבי חיפה ליואב כץ התרחשה אתמול, עוד לפני המשחק מול הפועל באר שבע. כץ הבין כי זו ההזדמנות להרוויח ממכירת הכוכב שלו, שכן עוד חמישה חודשים יהיה שחקן חופשי ויוכל לעזוב ללא תמורה. מבחינת מלמד, מדובר בשדרוג מיידי בשכרו, כמעט הכפלה של הסכום, לא כולל בונוסים.

מלמד יקבל בחוזהו במכבי חיפה מענק אליפות שמן, בונוס על זכייה בגביע ואפילו על העפלה לשלב בתים אירופי בעונה הבאה. יחד עם הבונוסים הללו, מלמד צפוי להשתכר אצל הירוקים אפילו יותר מכפול מאשר קיבל בצד האדום של העיר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מקורבים לעסקה סיפרו כי הבעלים של מכבי חיפה, יענקל'ה שחר, נכנס לתמונה אחרי שמעברו של שייקנה סילה בוטל והיה נחוש לסגור את העסקה מול מלמד. בצד הירוק יעשו הכל כדי לזרז תהליכים ולנעוץ את העברתו של כוכב היריבה העירונית, סוג של לקח מהדברים שקרו בשבועות האחרונים עם עומר אצילי ושייקנה סילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...