המשטרה עצרה חשוד נוסף בתקיפת אוהד בית"ר ירושלים
אחרי שדיווחה על מעצר אתמול בלילה של תושב עתלית שזוהה בסרטון מכה אוהד בקניון חיפה, המשטרה הודיעה כי כלאה אדם נוסף, בן 32 תושב קריית ביאליק, לאחר זיהתה אותו
,עודכן
0השמעה
אוהדי מכבי חיפה מכים את אוהד בית"ר ירושלים
הסרטון בו נראים מספר רב של אוהדי מכבי חיפה מכים אוהד בית"ר ירושלים בקניון חיפה הכה גלים ברחבי הרשתות החברתיות והכדורגל הישראלי, והמשטרה מנסה למצוא את כל המעורבים.
לאחר שהודיעה אתמול עלמעצר של תושב עתלית שזוהה במצלמות, המשטרה הודיעה הבוקר (רביעי) על מעצר נוסף של בן 32 מקריית ביאליק.
בהודעת הדוברות נכתב: "הלילה שוטרי מחוז חוף עצרו חשוד נוסף במעורבות בתקיפה , תושב קריית ביאליק בן 32 שנעצר לחקירה ובסיומה נכלא. בעקבות צפייה בסרטון, ביצעה המשטרה פעולות חקירה תוך שימוש באמצעים מיוחדים והלילה הגיעה לביתו של חשוד נוסף במעורבות בתקיפה ועצרה אותו לחקירה בתחנת חיפה. בסיום חקירתו נעצר ונכלא.
"בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש היום המשטרה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בחיפה.
החקירה נמשכת וייתכנו מעצרים נוספים".

